Välkommen till en av Sveriges främsta golfanläggningar

Halmstad Golfklubb utgör något verkligt unikt i Sverige. Vi är och har alltid varit en plats för de stora mästerskapen. Solheim Cup 2007 och Europeiska mästerskapen 2011 är bara några exempel på de senaste årens stora tävlingar som har spelats på Norra bana. Trots detta föredrar våra medlemmar den Södra banan som är en verkligt dold pärla i sin rätta bemärkelse.

Halmstad Golfklubb har två fantastiska banor men det är inte allt. Vi vill att du skall en helhetsupplevelsen när besöker oss och vi ska göra vårt yttersta för att ta hand om er på bästa sätt. Förra året gav våra gäster oss högst betyg i Sverige och det tar vi som ett kvitto på att vi arbetar i rätt riktning. Hos oss finner du bland annat Sveriges bästa golfrestaurang 2012 som varje dag serverar en underbar husmanskost samt erbjuder en omfattande a la carte. Dessutom har vi stort sortiment av öl, vin, whiskey, aperitifer och alkoholfri alternativ.

Tylösands Golfshop är belägen på Halmstad Golfklubb och är en av landets störta on-course shopar. Här hittar du ett fantastiskt utbud av all tänkbar utrustning för att göra dina golfrunda både bättre och roligare. Dessutom innehåller shopen ett stort urval av kläder både för golfbanan och stan.

Vill du utveckla din golf kan vi leverera den utbildning som behöver genom våra PGA-utbildade tränare. I vår studio får du tillgång till den senaste teknik genom Swing Catalyst och Flight Scope.

Välkommen

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Halmstad Golfklubb och tror att du kommer trivas oavsett varför du besöker oss.