Golfresor med Golf Joy Academy

Henrik Staff arrangerar golfresor tillsammans med kollegorna Uffe Pettersson och Anders Israelsson. Träningsresorna anordnas till olika resmål ute i värden tillsammans med Golf Joy Travel. Vi är ett rutinerat gäng tränare som har lång erfarenhet av såväl nybörjare som elitspelare och har arbetat med golfskolor utomlands sedan 1990.

Vår målsättning är att du som elev/gäst ska känna dig väl omhändertagna hela vägen.

Naturligtvis finns vi där för dig på träningen, men vi är även din reseledare som ordnar med allt annat runtomkring, så som transfer, aftergolf, gemensamma middagar mm. Den goda stämningen och gemenskapen som vi har i grupperna har gjort att vi har många nöjda kunder som väljer att åka med oss år efter år.

Hösten 2016 

Den 16-23 oktober åker vi till den härliga anläggningen La Finca söder om Alicante i Spanien.
Den här fina moderna resorten är belägen vid Algorfa, mycket nära kusten Guardamar del Segura och Torre-vieja och ca 40 minuter från Alicantes flygplats.
Läs mer om vår resorna här www.golfjoy/academy.se

Våren 2017

Till våren har vi två resmål att välja bland och du väljer blandannat om du vill bo på banan eller i en mysig fikeby.

Den 29 mars- 5 april arrangerar vi en resa till ett av vårt mest populära resmål genom tiderna, Sesimbra och Quinta do Peru. Här bor du i byn Sesimbra som ligger strax söder om Lissabon, Portugal, ca 25 min från den härliga banan Quinta do Peru. I byn finns massor av härliga restauranger i en genuin miljö.

Den 6-13 april åker vi norr om Lissabon ut mot kusten till en härlig anläggning med boende på banan, Royal Obidos. Evolutee vid Royal Obidos är ett helt nytt och lyxigt bouti-quehotell, vackert beläget med strålande vyer över Atlanten. Vi spelar även några rundor på underbara Praia del Rey.

Juniorläger Våren 2017

Under sportlovet 19-26 februari arrangerar vi för andra året en riktig bra lägervecka för dig som verkligen vill ha en rivstart på säsongen. Resan väder sig till dig som har höga ambitioner med din golf och tycker om att träna och spela mycket.

Läs mer om resmålen och Golf Joy Academy här!
Hör av dig om du har några frågor.

Henrik Staff
henrik.staff@hgk.se
0708-584154