Golfskola utomlands med Golf Joy Academy

Henrik Staff och kollegorna Uffe Pettersson och Anders Israelsson anordnar golfskolor utomlands till olika resmål ute i värden tillsammans med Golf Joy Travel. Vi är ett rutinerat gäng tränare som har lång erfarenhet av såväl nybörjare som elitspelare och har arbetat med golfskolor utomlands sedan 1990. Våren 2018 arrangerar vi resa till Palmeraie Palace utanför mytomspunna Marrakech.

 

Vår målsättning är att du som elev/gäst ska känna dig väl omhändertagna hela vägen. 

Naturligtvis finns vi där för dig på träningen, men vi är även din reseledare som ordnar med allt annat runtomkring, så som transfer, aftergolf, gemensamma middagar mm. Den goda stämningen och gemenskapen som vi har i grupperna har gjort att vi har många nöjda kunder som väljer att åka med oss år efter år.

 

 

Nytt resmål våren 2018!

Palmeraie Palace utanför  mytomspunna Marrakech.

31 Mars – 7 April 
7 April – 14 April 
7 nätter i dubbelrum 
All inclusive 5 rundor på Palmeraie inkl hyrvagn 
4 dagars träning med fria rangebollar 
Transfer, flygplats-hotell, tur och retur 
Flyg inkl golfbag och väska samt skatter och avgifter 

Pris per person i dubbelrum: 16 850 SEK/person 
Pris per person i enkelrum: 19 450 SEK/person

Läs mer om våra resor och anmäl dig här

Palmeraie GC 
Det här är en härlig 27-håls bana, skapad av legendaren Robert Trent Sr. Banan är anlagd i en av Nordafrikas största oaser utanför Marrakech. Palmeraie är en resortbana med breda, böljande fairways som kantas av palmer och strategiskt placerade bunkrar.

Boende
Den 5 stjärniga Golf Resorten är är belägen några minuter till centrala Marrakech och 20 minuter från flygplatsen. Resorten ligger vackert inbäddad av grönskande natur och omges av den fina golfbanan som blivit belönad som Afrikas bästa golfbana, och vunnit World Travel Awards i 5 år i rad (2006-2010) Hotellet har 92 rymliga, bekväma och modernt inredda rum. Alla rum har balkong och en fantastisk utsikt över havet. Palmeraie Palace Resorten erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och rekreation, sport och natur. Här finns ett härligt Spa. Hotellet är byggt kring det härliga poolområdet..

Hör av dig mig om du vill hänga med eller om du har några frågor!

Henrik Staff
henrik.staff@hgk.se
0708-584154