Future Club 2018

Halmstad Golfklubb har som vision att ha Sveriges ledande juniorverksamhet!
Future Club riktar sig till juniorer 6-16 år som inte är medlemmar i Halmstad GK och som vill prova på golf utan krav på medlemskap.

VAD ÄR FUTURE CLUB?
Future Club är en parallell verksamhet till Halmstad GKs ordinarie juniorträning och vänder sig till alla barn och ungdomar från nybörjarknatten till den som redan har hcp.
Det är fokus på lek och att ha skoj med klubba och boll. Vi lär ut de grundläggande kunskaperna som krävs för att spela och ha roligt på banan. Vi lägger stor vikt vid golfvett med betoning på säkerhet.

Material och kursupplägg görs enligt SGF:s Golfäventyret och målet är att ta Grönt kort samt att skapa intresse för att gå vidare och klara hcp.

VAD INGÅR I FUTURE CLUB?

TRÄNING
16 träningar à 1 timme, start i april v.17
v. 27-31 sommaruppehåll
v. 39 Säsongsavslutning

SPEL PÅ BANAN
I Future Club ingår 11 speltillfällen på Södra banan under säsongen. Dessa är på söndagar och står med på ert schema. Anmälan till söndagarnas speltillfällen sker på Future Clubs anslagstavla i receptionen. Man bokar själv in sig på den tid man vill spela. Tider finns från kl. 16.00, max 3 spelare per boll! Junior utan HCP måste ha med sig en förälder som caddie/markör. Tiderna är reserverade endast för FC medlemmar. Anmälningslistan kommer upp ca. en vecka innan varje speltillfälle. Hur många hål och hur lång bana man spelar beror på hur långt man kommit med sin golf. Speltillfällena ligger från maj till september. 
Datum för spel: 13-maj, 20-maj, 27-maj, 03-jun, 10-jun, 17-jun, 12-aug, 19-aug, 26-aug, 02-sep, 9-sep

ÖVRIGT
Utöver Future Clubs schemalagda speltillfällen kan du erlägga 50kr i greenfee för eget spel. Om du inte har hcp 36 eller lägre ska detta spel ske tillsammans med en fadder.
Du erbjuds specialpris, 25 kr per runda, på Vilshärads Golfbana.
Det finns klubbor att låna både vid träning och spel på banan för den som inte har.
Shopen erbjuder upptill 50% tillbaka på tidigare köpta klubbor vid köp av nytt golfset inom 2 år.

KURSAVGIFT
2000 kr (Kursavgiften faktureras under maj månad).