Future Club 2018

Halmstad Golfklubb har som vision att ha Sveriges ledande juniorverksamhet!
Future Club riktar sig till juniorer 6-16 år som inte är medlemmar i Halmstad GK och som vill prova på golf utan krav på medlemskap.

VAD ÄR FUTURE CLUB?
Future Club är en parallell verksamhet till Halmstad GKs ordinarie juniorträning och vänder sig till alla barn och ungdomar från nybörjarknatten till den som redan har hcp.
Det är fokus på lek och att ha skoj med klubba och boll. Vi lär ut de grundläggande kunskaperna som krävs för att spela och ha roligt på banan. Vi lägger stor vikt vid golfvett med betoning på säkerhet.

Material och kursupplägg görs enligt SGF:s Golfäventyret och målet är att ta Grönt kort samt att skapa intresse för att gå vidare och klara hcp.

VAD INGÅR I FUTURE CLUB?

TRÄNING
16 träningar à 1 timme, start i april v.17
v. 27-31 sommaruppehåll
v. 39 Säsongsavslutning

SPEL PÅ BANAN
12 söndagar från kl. 16.00 spelar vi på Södra banan. Hur många hål och hur lång bana man spelar beror på hur långt man kommit med sin golf. Speltillfällena ligger från maj till september. Ledare/föräldrar ansvarar för speldagarna. 
Datum för spel presenteras närmre säsongen.

ÖVRIGT
Utöver Future Clubs schemalagda speltillfällen kan du erlägga 50kr i greenfee för eget spel. Om du inte har hcp 36 eller lägre ska detta spel ske tillsammans med en fadder.
Du erbjuds specialpris, 25 kr per runda, på Vilshärads Golfbana.
Det finns klubbor att låna både vid träning och spel på banan för den som inte har.
Shopen erbjuder upptill 50% tillbaka på tidigare köpta klubbor vid köp av nytt golfset inom 2 år.

KURSAVGIFT
2000 kr (Kursavgiften faktureras under maj månad).