Future Club Information 2017

Nedan kan ni läsa om alla aktiviteter som berör Future Club under året!

 

Träningsschema
På klubbens hemsida www.hgk.se under fliken Junior & Elit, Träning, Future Club kan ni se alla gruppers träningsscheman. Klicka här!

Om ni vill importera träningskalendern till er dator eller telefon så går det bra.
När ni väl öppnat kalenderlänken ska ni trycka på Exportera kalendern.
Följ sedan instruktionerna, beroende på vilken telefon/dator/system du använder.

Sommargolfskolor
Träningen sätter igång nästa vecka och håller på till slutet av september dock med ett sommaruppehåll under vecka 27-31. För de som vill vara med på mer golfaktiviteter under upphållet så erbjuder vi Sommargolfskolor, 3 dagar x 2 timmar per dag, under veckorna 28 och 31.
Anmälan till dessa sker på hemsidan. Klicka här!

Utrustning
Till träning och spel finns det klubbor att låna. Det man själv måste ta med sig är peggar, greenlagare, markeringsknapp, penna, (golfskor och handske om man vill, det är inget måste) samt bollar vid spel på banan.

Tänk på att ta med varma kläder till träningarna. Vi upplever ofta att barnen fryser när de är här på banan.
Rangebollarna som används vid träning får inte tas med hem eller användas ute på banan. Rangebollar ingår självklart vid träning men vid övrig tid, innan eller efter träning, köper man bollar i automaten på rangen. För er som vill köpa bollar för ett rabatterat pris kan utnyttja Henriks Vårerbjudanade fram till den 7 maj. Kontakta receptionen i så fall!

Schemalagt spel på banan
I Future Club ingår 12 speltillfällen under säsongen dessa är på söndagar och står med på ert schema. Anmälan till söndagarnas speltillfällen sker på Future Clubs anslagstavla i receptionen. Man bokar själv in sig på den tid man vill spela. Tider finns från kl. 16.00, max 3 spelare per boll! Junior utan HCP måste ha med sig en förälder som caddie/markör. Tiderna är reserverade endast för FC medlemmar. Anmälningslistan kommer upp ca. en vecka innan varje speltillfälle.

Datum för spel: 14-maj, 21-maj, 28-maj, 04-jun, 11-jun, 18-jun, 13-aug, 20-aug, 27-aug, 03-sep, 10-sep, 17-sep

Övrigt spel på banan 50kr
Future Club juniorer får i mån av plats, när de vill, spela på Norra eller Södra banan till en kostnad av 50kr per gång. Man kan inte boka starttid i förväg. (Gäller inte FC greenfeemedlem som kan boka tid via GIT eller receptionen.)
Det man får göra är att man åker ut till klubben och ser om det finns några lediga tider. Ett tips är att ringa till receptionen och kolla hur det ser ut på banorna innan man åker ut.

Bollrännan
Det kanske enklaste sättet att komma ut på någon av banorna är via ”bollrännan”.
En bollränna är ett kösystem för att komma ut på banan och spela under tider som inte är bokningsbara via receptionen. Istället för att ställa sig själv i kö på första tee så lägger man sin boll i kön (bollrännan). Första starttid för bollrännan är kl. 18.00 (vardagar) kl. 16.00 (helgdagar) både på Södra och Norra banan.
Om man vill kan man redan från kl. 16.00 (vardagar) kl. 14.00 (helgdagar) lägga en boll i bollrännan för att försäkra sig om att man får gå ut och spela och inte behöva stå och köa så länge.

Har man inte handicap måste man spela tillsammans med någon kompis eller förälder som har det. Vill man som förälder inte betala full greenfee, eller om man inte spelar golf, går det också bra att bara gå med och hjälpa till.

Avgiften på 50kr måste erläggas innan spel. Är receptionen stängd följer man anvisningarna som finns på receptionsdisken, lägger pengarna i ett kuvert, skriver namn samt Future Club och stoppar in i brevinkastet som sitter på dörren till receptionen.

Vilshärads Golfbana

På Vilshärads Golfbana får alla juniorer i Future Club spela hur mycket de vill för 25:- per gång.
Här kan alla kompisar eller hela familjen spela tillsammans. Det finns inget krav på att man ska ha handicap eller tidigare golfkunskaper för att få spela.

 

Future Club greenfeemedlem i Halmstad Golfklubb
Du som deltar i Future Club har möjlighet att bli greenfeemedlem i Halmstad Golfklubb för en kostnad av 1100kr.

Varför ska jag bli greenfeemedlem?

Du får ett golf-id och möjlighet att föra ditt hcp i GIT.
Du får spela tävlingar i hela landet.
Du kan spela mot greenfee på andra klubbar.
Du får representera HGK i Distriktstävlingar och övriga arrangemang.
Du får tidningen Svensk Golf och övriga medlemsutskick från HGK.

Kontakta receptionen för mer information 035-176801

 

Mvh

Daniel Stark, daniel.stark@hgk.se, 0708-584029, Torsdag Grp 1,4,5
Filip Pehrsson, filippehrsson1@gmail.com, 0705-592160, Torsdag Grp 2,3,6 Lördag Grp 8,10,12,13
Oscar Magnusson, oscmag9703@gmail.com, 0767-771529, Lördag Grp 7,9,11