Anmälan Vinterträning 2017/2018

Vinterträningen vänder sig till dig som är juniormedlem i HGK och har mellan hcp +5 till 54.

Träningen pågår under 14 veckor, v. 45-50, v. 3-7 och v. 9-11. Innehållet i träningen kommer
att bestå av tre delar - golf, fysträning och innebandy.

Golfträningen är 1 timme per vecka med någon av HGKs tränare och kommer att ligga på tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan kl. 15.30–19.30. Träningen genomförs på HGK och vi blandar utomhusträning på rangen med puttning inomhus.

Fysträningen är 1 timme per gång på måndagar, kl. 16.30–19.30. Träningen hålls i HGKs Gym och leds av Jonathan Hammarsten.
När det gäller fysträningen kommer vi dela in er i grupper efter ålder. För att delta i fysträningen ska man vara född -05 eller tidigare.

Innebandyn är 1 timme på söndag eftermiddagar i Bäckagårdsskolan.
Innebandyträningen leds av föräldrar. 

Kostnaden för golfträningen är 900 kr och ni som valt att vara med på golfen kan välja att köpa till fysträningen för 500 kr.
Innebandyn är kostnadsfri. Notera att man inte kan välja enbart fysträning eller innebandy. Träningsavgiften faktureras. 

När vi fått in anmälningarna så delar vi in er i grupper. I anmälan får ni möjlighet att fylla i vilka dagar och tider ni kan träna golf.
Observera att vi inte kan garantera att ni får den dag/tid ni önskat.


Anmäl dig nedan senast den 22/10!

OBS. Som bekräftelse på din anmälan erhåller du ett mail med kopia på dina svar. Får du inget mail så har inte anmälan kommit fram.