Anmälan till juniorträningen 2017

Halmstad Golfklubb har som mål att erbjuda alla juniorer gruppträning efter sin ambition och förmåga oavsett om du är ny i golfen eller satsar som tävlingsspelare.

Man vad ska jag välja?

Future Club
Vänder sig till dig som inte är medlem i Halmstad GK men vill vara med på gruppträning under säsongen.

Nybörjarkurs
För dig som vill gå nybörjarkurs och aldrig har provat på golf tidigare och inte gått gröntkortkurs eller varit med i Future Club.

Nybörjarkurs och fortsättning i Spel- & Träningsgrupp

För dig som vill gå nybörjarkurs och fortsätta att träna i grupp resten av säsongen efter Nybörjakursen.

Spel- & Träningsgrupper
För dig som spelar golf mest för det är roligt och kanske tävlar ibland. Du vill gå på gruppträning 1 gång i veckan och spela med dina kompisar.

Sommarträning
För dig som har gröntkort eller har hcp  och vill vara med på gruppträning vid 8 tillfällen under sommar veckorna 27-31.

Tävlingsgrupper
För dig som har en tydlig ambition att spela tävlingar på distriktstouren eller högre upp i systemet och vill gå på gruppträning 2 gånger per vecka.

Anmäl dig senast 27 februari på denna länk: http://bit.ly/2k7FT0S

Har ni frågor eller funderingar kontakta någon av tränarna.