Anmälan till Juniorträningen 2018

Halmstad Golfklubb har som mål att erbjuda alla juniorer gruppträning efter sin ambition och förmåga oavsett om du är ny i golfen eller satsar som tävlingsspelare.

Men vad ska jag välja?
Nedan ser du kortfattat vad som gäller för de olika grupperna.

Nybörjarkurs
För dig som vill gå nybörjarkurs och aldrig har provat på golf tidigare och inte gått gröntkort kurs eller varit med i Future Club.

Nybörjarkurs och fortsättning i Spel- & Träningsgrupp
För dig som vill gå nybörjarkurs och sedan fortsätta att träna i grupp resten av säsongen efter nybörjarkursen.

Spel- & Träningsgrupper
För dig som spelar golf mest för det är roligt och kanske tävlar ibland. Du vill gå på gruppträning 1 gång i veckan och spela med dina kompisar.

Tävlingsgrupper
För dig med hcp 36 eller lägre och som har en tydlig ambition att spela tävlingar på distriktstouren eller högre upp i systemet. Du vill gå på gruppträning 2 gånger per vecka.

Sommarträning
För dig som har gröntkort eller har hcp och vill vara med på gruppträning vid 8 tillfällen under sommarveckorna 27-31.

Future Club
Vänder sig till dig som inte är medlem i Halmstad GK men vill vara med på gruppträning under säsongen.

Anmäl dig senast 4 mars på denna länk:

Har ni frågor eller funderingar kontakta någon av tränarna.

OBS!
Vi har tyvärr haft lite problem med anmälningsformuläret, så gå gärna in på vår lista över mottagna anmälningar via länken nedan, för att bekräfta att vi mottagit din anmälan.