Dammrensning och orange tee

Just nu pågår diverse vinterarbeten för banpersonalen. Vädret är ju något varierande får man säga. Ena dagen 9 minusgrader på morgonen och kvällen ger 3 plusgrader. Detta ställer inte minst till det för vår banpersonal som ska arbeta i detta vädret.

Just nu rensar vi olika vattendrag och dammar på Norra banan. Framför allt tar vi bort vass och massor som har byggts om. Det kommer ge dessa områden ett bättre utseende till säsongen.

Vidare fortsätter vi arbetet med orange tee på Södra banan. För att få bäst bild av dem får ni ge er ut på en runda eller bara gå runt banan. Jag tror att det kortare spelalternativet kommer uppskattas av många och ge en annan upplevelse av Södra banan.

I samband med bygget av den orange tee:n ser vi även över våra teeområden och gör vissa förändringar. Största förändringen sker på hål 9 Södra banan.

Samtliga tee:s flyttas för harmoniera bättre och ge ett mer inbjudande utseende när man kommer till hålet. Det innebär även att gångvägen flyttas till höger om tee vilket även ökar säkerheten på hålet.

Se gärna bilderna. Tyvärr tillåter inte vädret några inbjudande kort.

Christian Jakobsson, klubbdirektör

Kommentarer