Fototävling

Nu lanserar vi en spännande Fototävling på Halmstad Golfklubb. Ta årets bästa fotografi på Halmstad Golfklubb och bli belönad med fina priser.

Tävlingen

Tre klasser:

Bästa golfbild – motivet kan vara vad som helst på Halmstad Golfklubb.

Bästa actionbild – motivet ska visa golfspel, ett naturfenomen eller annat liknande i rörelse på Halmstad Golfklubb.

Bästa juniorbild – motivet ska innehålla någon eller några av våra härliga juniorer. Lägg du upp bilden på facebook/instagram med hashtag #halmstadgk #fototävling.

Tävlingen är väldigt enkel. Ta en eller flera bilder och skicka dem till christian.jakobsson@hgk.se. Bildstorleken måste överstiga 1 MB för att kunna bedömas i tävlingen.

Regler

• En vinnare i varje klass utses och erhåller ett presentkort på Halmstad Golfklubb, värde 1000 kr eller 2 st greenfeebiljetter.
  • Max fem bidrag per person
  • Halmstad Golfklubb äger rätt att publicera bilderna på hemsidan, sociala medier eller i trycksaker.
  • Vinnaren utses av klubbdirektör Christian Jakobsson och Head Pro Henrik Staff.
  • Tävlingen avslutas den 15 september och vinnarna presenteras i höstens klubblad.

Har du några frågor kontakta gärna klubbdirektör Christian Jakobsson, christian.jakobsson@hgk.se

Bästa hälsningar

Henrik Staff & Christian Jakobsson