OMGÅNG 1

I går var det äntligen dags för start av den traditionsrika tävlingen med 18 håls poängbogey på Södra banan. Hela 108 st. kom till start. Våra banor har varit öppna under cirka 2 månader vilket speglar sig i resultaten från gårdagens tävling. Banan är som alltid i absolut bästa skick – vi skickar våra tack till green keeper och hans personal.

GENERALEN ÖVERST

Här var det inga dåliga scorer, hela 32 st. gick på eller inom ramen för sin HCP.

Vinnare av 1: a Korven 2017 blev Korvgeneralen Bo Bergkvist 40 poäng, därefter följer Johan Norinder 39 p, Mauritz Nilsson 39 p, Hans Heljedal 38 p och fem man på 37 poäng.

Värt att notera: Johan Norinder gick rundan på 2 under banans par och startade med 4 birdies på de första sju hålen.

Våra resultat sträcker sig från 40 p till 22 p, för vinst krävdes 35 poäng och 14 i SHCP.

Som vanligt finns det varje gång ett gediget prisbord. Allt från korv till andra ”bra att ha grejor”. Vi tackar våra sponsorer för de fina priserna.

Vinsterna finnas att hämta i receptionen på Klubben!

Hoppas att alla Ni som deltar i Korven vet om att Ni nu i år även tävlar om en Club Blazer från Carlanders, det gäller alltså delta under hela säsongen och vinna ”BästeKorvare”.

Alla gamla såväl som nya hälsas hjärtligt välkomna till nästa omgång, den 23/5 på Norra banan. Prinskorven 9 hål Poängbogey Södra Banan.

Resultat för omgången finns i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida.www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

Den 2: a maj tjuvstartade vi annars året med ett möte med en av Europatourens Tournament Directors, nämligen vår egen medlem Mikael Eriksson. Vi var ett 50-tal som tog del av den mycket intressanta intervjun – frågestunden med ”Micke”.

Vi presenterade även lite statisktik från det gånga året. Denna information återfinns under adressen: www.hgk.se/se/tavling/senior/statistik-for-sasongen.