Halmstad till Elitserien!

Den 18 - 20 juli spelades det nationella seriespelet över hela Sverige i många olika divisioner. Vårt damlag spelade på Abbekås Golfklubb i division och vårt herrlag tog sig an Landskrona Golfklubb också i division 1

4 dagars spel

Seriespelet spelas i foursome, bästboll och singelspel över 5 ronder (2 foursomeronder, 2 singelronder & 1 bästbollsrond).

Efter fyra dagars spel kan vi gratulera vårt herrlag som vann division 1 med 21 slag före Araslövs Golfklubb och 23 slag före Bokskogen och PGA National.

Stort grattis till laget som bestod av ideell unga lovande spelare - Marcus Svensson, Leo Johansson, Björn Rosengren, Elvis Emanuelsson, Hugo Stark. Framtidens elitspelare gick caddie under veckan för laget - Hampus Nilsson, Carl Ekeroth och Leo Ivarsson. Coach för laget var den alltid unge Henrik Staff.

Värt att notera att Marcus Svensson stod för scorerna 64 & 66 slag i singelspelet och Leo Johansson gjorde fyra eagles under en runda!

Damerna spelade Abbekås Golfklubb med ett minst lika ungt lag och kom på en fin sjätte plats.

Christian Jakobsson