Kajsalotta Svarvar uttagen till Annika Cup

I samband med Annika Invitational den 18 - 22 juni anordnar Annika Foundation och Svenska Golfförbundet tävlingen och träningslägret Annika Cup för Sveriges 12 mest lovande 13-15-åringar. Glädjande har vår egna Kajsalotta Svarvar blivit uttagen.

Annika Cup

Många av Annika Sörenstams roligaste och starkaste minnen från golfkarriären är när hon har spelat lagtävlingar i svenska landslaget, University of Arizona och Solheim Cup.

Annika minns hur det ofta skapades en härlig stämning och god gemenskap vid dessa lagtävlingar. Hon fick med sig många goda erfarenheter, som ledde till ökad inspiration och gjorde det extra kul att träna och spela golf.

Annika vill ge fler chansen till liknande upplevelser genom att via lagspel lära känna nya kamrater, skaffa erfarenhet och därigenom utveckla sitt golfspel.

ANNIKA Cup är en lagtävling för de mest lovande golftjejerna i Sverige.

ANNIKA Cup arrangeras årligen i samband att Annika är i Sverige på sommaren och är ett kombinerat träningsläger och lagtävling för Sveriges 12 mest lovande 13-15-åringar.

Under tre dagar får spelarna lära sig hur Annika lade upp sin egen träning och hon delar med sig av sina bästa råd och tips för att entusiasmera de unga spelarna att verkligen våga satsa fullt ut på golfen.

  • Annikas syfte med tävlingen
  • Sprida och dela med sig av sitt motto ”Share my passion”
  • Öka intresset för flickgolfen i världen
  • Inspirera flickor att välja idrotten golf och satsa på att nå sin fulla potential
  • Dela med sig av sina erfarenheter och sprida sina framgångsnycklar, ex mentalförberedelse och träningssätt
  • Skapa en stark koppling till verkligheten genom att låta dessa flickor på nära håll följa professionella spelare och caddies och lägga märke till vad och hur de gör
  • Skapa förståelse för medias viktiga roll, att vara professionell både på och utanför  golfbanan
  • Skapa ett tävlingstillfälle för lagspel och få coachning

Stort grattis till Kajsalotta

Kommentarer