Korven Omgång 10 2019

I går morse ca kl 07:15 var samtliga tider utom en tagna på södra banan. Korven spelades som poängbogey på just södra, av de ca 280 golfspelarna, kom 124 st. för att spela Korven 10.

Vinnare blev Göran Diedrichs på 42 poäng, 2:a  kom Björn Asklin 40 p därefter två man på 39 p Sten Hagman och Christer Göstasson.

Utmärkt väder och bana i kanonskick lockade som sagt 124 st. startande och för pris krävdes 35 poäng och 15 SHCP. Våra scorer sträckte sig från 42 till 20 poäng.

Vi lottar ut tre korvar till platser #34,#55 och #89 som vanns av: Kenth Persson, Jan Sjögren och Gunnar Wahlberg.

Vi gratulerar alla gårdagens pristagare ochkom ihåg att hämta era priser!

OeM-ledare i kampen om Carlanders Club Blazern, Bäste Korvare, är fortfarande Anders Torstensson, AT leder fortfarande med 30 platspoäng före Karsten Liljenberg.

Resultat finns för omgången finns i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida. www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat.

Hela resultatlistan finns på ”mingolf”, logga in och under ”Min Golfkalender” finns alla de tävlingar som man deltagit i under året inklusive alla Korven 1 – 10.

Vi gör uppehåll för Tylösands Veckan!

OBS!

Nästa gång som vi spelar Korven är den 30/7 och det är Norra banan och vi spelar slaggolf, vi hälsar alla, nya såväl som gamla deltagare välkomna tillbaka och Prinskorven spelas som 9 hål poängbogey Södra banan.

När det gäller Korvmiddagen 6/8, kommer anmälningslistan att läggas ut i receptionen lördagen 27/7, här kan man då se hur många gånger man spelat av det hittills 10 avverkade!

9 ggr ger nämligen fri middag.

Anmälan till sista omgången gör till receptionen och då vill vi att man anger vilken tee man tänker spela ifrån. Vi gör det för att underlätta för Korvkommitténs resultatredovisning den 6/8. Vi tackar på för hand!

/KORVKOMMITTÈN