Korven: Säsong 75 Omgång 1

I går var det äntligen dags för start av den traditionsrika tävlingen. Det blev hela 105 st. som valde att börja säsongen ute på Tylösand Norra. Om man skall klaga på något så är det inte på vår banan som är i utmärkt kondition och skick, och som vanligt gör vår greenkeeper och hans medarbetare ett fantastiskt arbete, utan på vädret som fram på eftermiddagen bjöd på lite regn.

Bengt-Olof Olsson, årets första vinnare

Vinnare av 1:a Korven 2015 blev Bengt-Olof Olsson med 41 poäng. Bengt-Olof lyckades också med konststycket att notera en bruttoscore lika med sin ålder. Mycket imponerande. Bo Blomgren blev tvåa med 39 poäng och Jan-Börje Klang intog tredje platsen med 39 poäng (något sämre sista sex hål).

Som vanligt finns det varje gång ett gediget prisbord. Allt från korv till andra ”bra att ha grejor”. Vi tackar våra sponsorer för de fina priserna.

Vinsterna finnas att hämta i Receptionen på Klubben!

Hoppas att alla Ni som deltar i Korven vet om att Ni nu i år även tävlar om en Kavaj från Carlanders, det gäller alltså delta under hela säsongen och vinna ”BästeKorvare”

Anmälan till JUBILEUMSTÄVLING 2 juni 2015 kan göras senast fredag 29/5

till ”Receptionen HGK” kostnad 100 kr. Tävlingen är med: Gemensam start - Lunch ingår.

Alla gamla såväl som nya hälsas hjärtligt välkomna till nästa omgång, den 19/5 på Södra banan.

Hoppas in alla har tagit del av för Jubileumsskrift Korven 75 år som finns både i fysiskt objekt och på nätet, under adressen www.hgk.se TÄVLA och KORVEN hittar ni även historiska reslutat från åren 2006 och framåt.

/KORVKOMMITTÉN.