Korven: Säsong 77 Omgång 10

Korven vände tillbaka med spel på Södra och på en riktigt bra bana och under en lysande sol var vi hela 122 st. som kom till start.

Vinnare på 66 slag blev Martin Persson med Göran Petersson på andra plats likaledes 66 men med högre SHCP. Vi gratulera till vinsterna och de fina scorerna Därefter följde tre man på 69 slag Bengt Hansson, Jan-Börje Klang och Lars Aronsson.  Hela fem man på 70 slag Stefan Ågren, Anders Torstensson, Svante Bauer, Jan Sjögren och Uno Andersson.

Vi var 122 st., tävlanden som sagt, vilket gör att vi nu ligger på ett snitt av 111 Korvgubbar per tävlingsomgång.

Våra resultat sträckte sig från 66 till 97 slag, för pris krävdes 72 slag och 20 SHCP.

I kampen om Bäste Korvare börjar det bli hårt om vem som kommer att vinna den ärofyllda club blazern från Carlanders. Ledare av Bäste Korvare och därmed med ena armen i ärmen på Club blazern är just nu Björn Svedberg därefter är det tätt, Anders Torstensson två poäng efter och ytterligare två Sten-Erik Carlsson. Det kan bli ett avgörande i den sista omgången!

Vinnare på utlottningen blev Lasse Sjöö, Christer Edgren och Hans Johansson -010.

Den 11 omgången den 8 augusti 2017 vi hälsar alla, nya såväl som gamla deltagare välkomna till Korven 11 på Norra banan, slaggolf och Prinskorven 9 hål Poängbogey Södra banan.

Resultat finns för omgången finns i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida.www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

Det är viktigt att ni kommer ihåg att hämta era priser och samtidigt sköter era handicap,som tidigare måste ni uppdatera er HCP i ”Min Golf” för gårdagens tävling.

KOM IHÅG att anmäla dig till KORVMIDDAGEN, lista finns i receptionen samtidigt kan man även anmäla sig till avslutningstävlingen Korven 12 som är en lottad tävling med gemsam start, startavgiften för denna tävling är 100 kr.

/KORVKOMMITTÈN