Korven: Säsong 77 Omgång 11

Korven säsong 77 börjar närma sig slutet och igår spelades omgång 11 på Norra banan. Vilken bra bana och greener, som fått med några av årets mest utmannade pinnplaceringar. Vädret var kanske sommarens bästa. Även spelet låg på hög nivå med många bra resultat.

Vi var 114 som genomförde den 11 omgången och vinnare på det fina resultatet 66 slag blev Lars-Olof Ericsson, han spelade från svart tee och bevisade man kan spela från vilken tee som helst och ändå vinna. Tvåa blev Jan-Börje Klang 68 slag och två man på 70 slag, Tom Barkström och Bengt Svensson. Gratulationer till de  fina resultaten. Vi gratulerar även Björn Svedberg som gick på sin HCP.

Våra resultat sträckte sig från 66 till 98 slag, för pris krävdes 76 slag och låg SHCP.

Vinnare på utlottningen blev Thomas Flemme, Ulf Svensson och Ingvar Nilsson.

I tävlingen om Carlanders Club blazer, d.v.s.Bäste Korvare, är ställningen sådan att Lars-Olof Ericsson är ny ledare med Björn Svedberg 3 poäng efter och allt kommer att avgöras i den sista omgången.

Årets sista omgång, ”Korven 12” tisdagen 15/8, är en lottad tävling med gemensam start 09.00. Vi kommer att genomföra lottningen till denna tävling så det blir en ledarboll. I den går de som har chansen att vinna ”Bäste Korvare”.

Vi samlas 08.30 för utlämningav scorekort och restbetalning.

Du anmäler dig i receptionen senast 11 augusti kl:12:00. Kostnad 100 kr.

På kvällen den 15/8 äter vi den berömda "Korvmiddagen". Samling i foajén 18.30.

KOM IHÅG att anmäla dig. Lista finns i receptionen, sista anmälningsdag 11 augusti kl:12:00. Du som deltagit minst 9 ggr äter "gratis". Mindre än 9 ggr "restbetalar" före start 15/8 eller hos Kommittén på kvällen.

Resultat för omgången finns i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida: www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

Här finns även listan på Bäste Korvare: www.hgk.se/se/tavling/senior/baste-korvgolfare

Det är viktigt att ni kommer ihåg att hämta era priser. Vi påminner om att ni måste uppdatera er HCP i ”Min Golf” för gårdagens tävling på samma sätt som tidigare.

Vi hoppas det blir en spännande sista omgång i årets ”Korven” där allt avgörs på sista hålet på klassiskt golfmanér.

/KORVKOMMITTÈN