Korven: Säsong 78 Omgång 4

Det fortsätter med bra väder och stort antal deltagare i Korven! Igår var det ett något mer behagligt golfväder och kom hela 120 st. till start under gårdagens slaggolfsspel på Norra banan.

Vinnare på fina 67 slag blev Ebbe Dworak följd av Lars Göran Rehngren, 68 slag och därefter Jonas Lindberg på 70 slag.

Ytterligare fem man gick under eller på sin HCP. Bengt Andersson på 71 slag, Roger Borglin, Urban Jansson, Christer Göstasson och Bengt Svensson alla fyra på 72 slag.

Utlottade korvar vanns av Kjell Bergström, Jan-Erik Elofsson och Lennart Rydén.

Våra resultat sträckte sig från 67 till 95 slag, för pris krävdes 75 och 13 i SHCP.

Prinskorven vanns av Sven Eriksson 18 poäng.

Kom ihåg att hämta era priser – receptionen stänger kl 18:00 och att ni måste själva justera era handicap för gårdagens tävling.

Ledare i kampen om Bäste Korvare och den eftertraktade Club Blazern från Carlanders är just nu Sven-Arne Johansson som leder med 1 poäng före Anders Torstensson.

Vi hälsar alla, nyasåväl som gamla deltagare välkomna den 12 juni 2018 till Korven 5 på Södra banan Slaggolf och som sedvanligt Prinskorven på Södra 9 hål poängbogey.

Resultat finns för omgången finns i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida. www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

/KORVKOMMITTÈN