Korven: Säsong 78 Omgång 5

Inledningen på femte Korven startade i lite fint sommarregn för att sedan gå över i ett behagligt sommarväder. Banan har trots det varma vädret behållit sin fina kondition tack vare greenkeeper och hans duktiga personal!

Vi gratulerar vinnaren Bengt Hansson till sin jättefina 67:a. På samma resultat kom Lennart Hagman men med högre SHCP.  Trea blev Uno Andersson på 70 slag och 4:a kom Björn Wickström och 5:a blev Lars Wetter och där sista nia fick avgöra. Sexa kom Björn Svensson han likaledes på 71 slag.

Vi gratulerar alla gårdagens pristagare. Våra resultat sträckte sig från 67 till 93, och för pris krävdes 73 slag och 19 i SHCP.

Utlottningskorven vanns av Hans Nilsson, Bo Olofsson och Lennart Jönsson.

I kampen om Carlanders Club Blazern, Bäste Korvare, leder nu Anders Torstensson med 13 platspoäng före Sven-Arne Johansson.

Korven 6 spelas på Södra Banan den 19 juni 2018 som Slaggolf, vi hälsar alla, nya såväl som gamla deltagare välkomna. Vi spelar även Prinskorven, poängbogey, på Södra banan

Resultat för omgången finns i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida.  www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

Kom ihåg att hämta era priser och att ni måste själva justera era handicap för gårdagens tävling. Vi genomför och kontrollerar alltid alla vinnares HCP mot GIT.

/KORVKOMMITTÈN