Korven: Säsong 78 Omgång 9

Omgång 9:e av Korven spelades igår på Norra banan och för nionde gången fick vi ny vinnare. Norra banan börjar bli riktigt torr på sina ställen och kräver en annan typ av spel mot vad vi är vana vid!

Vinnare på mycket fina 65 slag blev Sten Hagman, före Kjell Boije på 68 och Mats-R. Söderberg på 69 slag, vi säger stort grattis! Ytterligare sex man gick under eller på sin HCP: Ingvar Jönsson 70, Roger Borglin 71, Lars-P. Harbing, Sven-Arne Johansson, Urban Jansson och Ulf Röjbro alla på 72 slag.

Vi var 125 som kom till start och för pris krävdes 74 slag och 14 SHCP. Våra scorer sträckte sig från 65 till 96. Vi gratulerar alla gårdagens pristagare.

Kom ihåg att vi lottar ut tre korvar: Vinnare i går blev Anders Bengtsson, Jörgen Magnusson och Jan-Åke Turesson. Grattis!

I kampen om Carlanders Club Blazer, Bäste Korvare, leder fortfarande Anders Torstensson nu med 42 platspoäng före Sven-Arne Johansson.

Vi hälsar alla, nya såväl som gamla deltagare välkomna tillbaka den 17 juli 2018 till Korven 10 på Södra banan, slaggolf och Prinskorven 9 hål Poängbogey Södra banan. Vi kommer att vid detta tillfälle lägga ut anmälningslistor till Korvmiddagen den 7 augusti.

Resultat finns för omgången finns i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida.www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

Kom ihåg att hämta era priser och att det är viktigt att sköta sitt handicap och ni måste som tidigare uppdatera er HCP i ”Min Golf” för gårdagens tävling.

/KORVKOMMITTÈN