Korven: Säsong 79 Omgång 6

Vilka resultat i Korven 6, som spelades på Södra banan som Poängbogey, för pris krävdes att man gick på sin HCP . Hela 22 st. hade en bra dag på banan som, är vad undertecknad kommer ihåg, något av det bästa vi spelat på.

Korven 6, på Södra banan, gick segern till Gary Ericson fina 41 poäng. Michael Broström som tvåa på 40 p och hela fyra man på 39 p nämligen Ulf Röjbro, Bo Bergkvist, Claes Johansson och Morgan Ericsson.

Lottade platser #34,#55 vanns av: Michael Widell, Christer Gulldén och Björn Wickström

Våra resultat sträckte sig från 41 till 18 poäng, och för pris krävdes 36 poäng och SHCP 23.

Det krävdes som sagt bra resultat för prisplats, stort gratis från Korvkommittén till samtliga pristagare. Kom ihåg att hämta era priser – receptionen stänger kl 18:00

OeM-ledare i kampen om Carlanders Club Blazern, Bäste Korvare, är fortfarande Anders Torstensson, som leder med 9 platspoäng före Göran Petersson.

Efter gårdagens spel har vi kommit halvvägs i Korvsäsong 79. Hittills har 167 st. spelare kommit till våra tävlingar. vilket gör att vi nu ligger på ett snitt av 112 Korvgubbar per tävlingsomgång.  Nästa hälften av dessa har fått någon form av pris!

Vi hälsar alla, nya såväl som gamla deltagare välkomna den 25 juni 2019 till Korven 7 på Norra banan, slaggolf och Prinskorven 9 hål Poängbogey Södra Banan.

Resultat finns för omgången finns som vanligt i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida - www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

Vi vill även passa på önskar alla Korvgolfare en glad midsommar!

/KORVKOMMITTÈN