Korven: Säsong 79 Omgång 7

Efter midsommar kommer Korven tillbaka med resten av årets deltävlingar, igår spelade vi den sjunde omgången som slaggolf. Korven är nu inne i sin andra halvlek och vi började med att anfalla Norra banan. Det kom hela 112 st. tävlande till vår tävling och de fick spela i ett härligt, men kanske något varmt golfväder, och som vanligt i år, på en fantastisk bana.

När golfen går mot en förenkling av reglerna t.ex. putta med flaggan i, så går fotbollen med VAR mot något helt annat. Vi hoppas att vi aldrig kommer dithän! Vi är ju våra egna domare så det fanns inte heller konstiga VAR beslut att ta hänsyn till.

I gårdagens tävling vann Uno Andersson på hittills årets lägsta vinstresultat 65 slag, vi gratulerar till vinsten. Därefter kom ytterligare tre man in under 70. Gert Gezelius in på 67 slag, Lars-Olof Ericsson 68 slag (vit tee) och Hans Bergelin på 69 slag! Hela sex gick på 70; Anders Torstensson, Ulf Svensson, Sven-Arne Johansson, Karsten Liljenberg och Ulf Jallander .

Vi gratulerar som sagt alla gårdagens pristagare. Våra resultat sträckte sig från 68 till 95, och för pris krävdes 73 slag och 21 SHCP.

Lottade platser #34,#55 och #89 vanns av: Christer Johansson, Lars Nilsson och Jörgen Magnusson!

Det krävdes som sagt bra resultat för prisplats, stort gratis från Korvkommittén till samtliga pristagare. Kom ihåg att hämta era priser – receptionen stänger kl 18:00

OeM-ledare i kampen om Carlanders Club Blazern, Bäste Korvare är fortfarande Anders Torstensson som leder med 18 platspoäng före Karsten Liljenberg.

Korven gratulerar även Göran Svensson till HIO:t på hål 13, det finns en liten korv att hämta vid nästa omgång!

Prislista för omgången finns i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida.  www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

Hela resultatlistan finns på Min Golf.

Vi hälsar alla, nya såväl som gamla deltagare välkomna den 2 juli 2019 till Korven 8 på Södra banan, slaggolf och Prinskorven 9 hål Poängbogey Södra Banan.

I juni utgåvan av Svensk Golf finns det tidigare omtalade reportaget om Korven!

/KORVKOMMITTÈN