Midsommar på Halmstad Golfklubb

Halmstad Golfklubb firar midsommar på traditionellt sätt med klädsel av stången, dansuppvisning av Snöstorps folkdanslag och dans kring stången. Restaurangen serverar en härlig midsommarbuffé.

Kl. 10.00
Samling för att klä stången. Om du själv vill plocka lite blommor att sätta i midsommarstången mottages detta tacksamt och ta gärna med egen sekatör. Efter att stången är klädd serveras kaffe och tårta till alla som varit med och hjälpt till!

Kl. 11.30 – 16.00
Midsommarbuffé i restaurangen.

Matjesill, Löksill, Senapssill, Pepparrot-gräslök, Ägghalva med Örtmajonäs, Hemgravad lax, Gravlaxsås, Varmrökt lax, Romsås, Kokt svensk nypotatis, Gräddfil, Hackad rödlök/gräslök, Gubbröra, Janssons frestelse, Köttbullar, Prinskorv, Rostbiff, Potatissallad, smör, bröd, knäcke Kvibille Svecia Lagrad, Kvibille Cheddar

Barn upp till 7 år 75 kr
Barn 8 - 14 år 155 kr

Dagens husman finns som alternativ.

Boka gärna bord eftersom det ofta blir fullt på tfn 035-325 50.

Kl. 15.00
Dansuppvisning Snöstorps Folkdanslag.

Kl. 15.30
Dans kring Midsommarstången vid klubbhuset med tillhörande lekar.