Ny personal

Denna veckan hälsar vi Linda Nevrén välkommen i personalen på Halmstad Golfklubb.

Linda är en välkänd medlem och en duktig golfspelare, som bland annat är aktiv i ålderseriespelet. Hon kommer senast från en tjänst som Klubbchef/VD på Haverdals Golfklubb och tidigare har hon även haft den positionen på Holms Golfklubb. Linda är mycket engagerad i golfen, bland annat som Tournament Director på Skandia Tour, i SGF:s jämställdhetsprojekt Vision 50/50 samt som styrelseledamot och Junior- Elitansvarig i Hallands Golfdistriktförbund.

Linda kommer framför allt arbeta med service och information gentemot medlemmar, kommittéer och gäster i kansliet. Hennes breda kompetens inom olika områden kommer förstärka oss och vi får möjligheten att ytterligare förbättra Halmstad Golfklubb.