Rekordomgång! Korven: Säsong 77 Omgång 8

Igår var det kanske årets bästa golfvädersdag,i alla fall med avseende på temperaturen och antalet startande, hela 133 st. kom till start. Det är det högsta antal startande sedan år 2000. Och med bana i absoluta toppskick så var ramen satt för Korvens 8:e spelomgångpå Södra banan.

Vinnare, i det för årets största startfält, blev Tommy Holgersson med 67 slag (14 SHCP) och tvåa med samma resultat kom Yngve Borg(22 SHCP). Fyra man på 68 slag, Martin Persson, Sten-Erik Carlsson, Stig-Olof Bergström och Rolf Bengtsson.

Hela 22 man gick under eller på sin HCP i årets hittills bästa resultatlista.

Vi gratulerar alla gårdagens pristagare. Våra resultat sträckte sig från 67till 93, och för pris krävdes 71slag och 21 i SHCP.

Kom ihåg att vi lottar ut tre korvar: Vinnare i går blev Anders Larsson, Lars Wennerholm och Jörgen Johansson. Grattis!

Vi var 133 tävlanden som sagt, vilket gör att vi nu ligger på ett snitt av 110Korvgubbar per tävlingsomgång.

I kampen om Carlanders Club Blazer, Bäste Korvare,leder Björn Svedberg fortfarande nu med 7 platspoäng före, ny tvåa, Sten-Erik Carlsson.

Resultat för omgången finns i herrarnas omklädningsrum samt på klubbens hemsida.www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

Statistiken uppdateras efter varje omgång och finns under adress.   www.hgk.se/se/tavling/senior/statistik-for-sasongen

Kom ihåg att hämta era priser och att ni självamåste justera era handicap för gårdagens tävling.

Vi hälsar alla, nya såväl som gamla deltagare välkomna den 18 juli 2017 till Korven 9 på Norra banan, slaggolf och Prinskorven 9 hål Poängbogey Södra Banan.

Avslutar med ett citat från en fransk-kanadensisk golfklubbs hemsida nu när det gäller speltempo med många ute och spelar på våra tävlingar:"Your place on the golf course is directly behind the group in front of you…not directly in front of the group behind you!".

/KORVKOMMITTÈN