Restaurangens & Shopens Friendly Game

Igår (27/7) spelades årets "hetaste" tävling i dubbel bemärkelse - Restaurangens & Shopens Friendly Game. 320 startande på två banor i över 30 graders värme!

Fantastiska resultat och fest!

De 80 startande lagen på både Norra och Södra bemästrade de extrema förhållandena på ett mycket bra sätt. Visst var det olidligt varmt men många hade kul ute på banorna.

Roligaste hade nog Eva Inerup, Kärstin Bolse, Maud Johansson och Inger Flemme som fick ihop otroliga 101 poäng på Södra banan och vann överlägset. På Norra banan var det jämnare och handicap fick avgöras när vinnarna skulle utses. Bäst var Michael Broström, Nellie Åberg, Petter Mårtensson och Jonas Åberg med 87 poäng.

Resultatlistor hittar ni genom att klicka här.

Tävlingen avslutades med stor fest på klubben som pågick långt in på småtimmarna för vissa. Restaurangen bjöd på mycket god mat och Strucky Likes fick upp många på dansgolvet.

Stort tack till alla som gjorde dagen så härligt bra.