Restaurangpersonal sökes

Vi söker nu personal till olika tjänster inom vår restaurangverksamhet.

Kock

Vi söker nu inför säsongen 2018 en kock som vill bidraga med sin positiva själ till att bibehålla standard/kvalitéten på Sveriges bästa golfkrog!

Du skall ha min. 3 års arbetserfarenhet i varmkök.

Vi hoppas att du är glad, flexibel och ser möjligheter i din person som gärna bidrar med detta till vårt redan mycket positiva team!

Anställningen är heltid efter överenskommelse.

Lön och andra villkor enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 28 februari 2018.

Kontakt:

Restaurangchef Kenneth Andersson

Tfn 0721802990

E-post: kenneth.andersson@hgk.se

Kioskansvariga, serveringspersonal och extra personal

• Två personer som kioskansvariga under säsongen 2018
  • Serveringspersonal
  • Extra personal till våra kiosker och restaurange

Lön och andra villkor enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 28 februari 2018

Kontakt:

Restaurangchef Kenneth Andersson

Tfn 0721802990

E-post: kenneth.andersson@hgk.se

Adress:

Halmstad Golfklubb

Restaurangen

Golfbanevägen

30273 Halmstad

Halmstad Golfklubb är en av Sveriges största och äldsta golfklubbar med över 3000 medlemmar. Våra 36 hål attrahera varje år över 12.000 gäster. Norra banan rankas som en av Sveriges bästa och har vid flera tillfällen varit spelplats för internationella mästerskap. 2015 spelas Lag-EM för amatörer på Halmstad Golfklubb. Vår restaurang serverar dagligen en dagens rätt med inriktning på husmanskost samt därutöver en meny med diverse rätter anpassade efter vad som önskas på en bättre golfklubb. Vår restaurang utsågs 2012, 2013, 2014 & 2015 till Årets Golfkrog.