SILVER TILL POJKLANDSLAGET

Sveriges pojklandslag tog silver efter en bra avslutning av den 23:e upplagan av Toyota Junior Golf Wold Cup. Efter en motig start av sista ronden var killarna +2 efter nio spelade hål men ingen vek ned sig utan körde hela vägen och till slut kunde laget signera för -5.

Guld tog hemmanationen Japan efter en strålande avslutning där laget gick -13 efter att ha räknat tre ronder på 65, 66 och 69.

Bäste svensk individuellt blev Marcus Svensson (Halmstad Golfklubb) som slutade på -9 efter 72 håls spel och med det slutar han preliminärt t3.

Pojklandslaget åkte inte till Japan och Toyota Junior Golf Wold Cup för att se och lära utan för att spela så bra golf som möjligt och utsätta sig för nya erfarenheter och därigenom utvecklas. Detta har de lyckats med då de spelat bra golf och spelat sig till en silvermedalj i en ny miljö för dem.

Svenska laget
Marcus Svensson, Halmstad GK