SM Klubblag

Den 19 - 22 juli spelas SM Klubblag på Barsebäck Golf & Country Club för både damer och herrar. Båda spelar på de två banorna Masters Course och Donald Steel Course. Halmstad Golfklubb är representerad på damsidan.

Laget

Halmstadslag består av Madeleine Ziegert, Emelie Rosén, Sofia Grönberg Whitmore, Sofia Björkman och Emma Hjärne.

Damerna börjar med spel på Masters Course den 19 juli. Första speldagen spelas Foursome och Bästboll och därefter avslutas spelet på Masters Course med singelspel den 20 juli.

Spelet flyttar på fredagen till Donald Steel Course för två rundor i spelformerna Foursome och Bästboll.

Finalrundan spelas den 22 juli på Donald Steel i singelformat.

Åk gärna ner och stöttar våra tjejer. Jag rekommenderar att titta på onsdagen eller fredagen då det är lättast att följa spelet.

Mer information hittar ni här: http://www.barsebackresort.se/sv/klubb-medlem/nyhetsarkiv/flera-tourspelare

Christian Jakobsson