Undersökning från Players1st

Ett antal av våra medlemmar fick under gårdagen en undersökning utskickad från adressen survey@players1st.golf. Meddelandet är formulerat såsom det är utskickat av Halmstad Golfklubb men detta är inget som golfklubben har godkänt eller skickat ut.

Avsändare är istället Svenska Golfförbundet och undersökningen syftar till att undersöka varför personer avslutar sitt medlemskap.

Tyvärr har meddelandet även skickats ut till antal passiva medlemmar i Halmstad Golfklubb och är formulerat på ett sådant sätt att man kan tro att utträde ur klubben har skett. Detta är inte överensstämmande med verkligheten utan alla förändring av sitt medlemskap i Halmstad Golfklubb måste ske skriftligt och ingen förändring sker utan meddelande från respektive medlem. Är ni passiva medlemmar och inte meddelat golfklubb annorledes kommer fortsätta att vara detta till nästa säsong.

Jag ber personligen om ursäkt för de frågor som uppkommer i samband med detta utskick men vi har inte på något sätt varit inblandade och det har skett utan vår vetskap.

Jag har påtalat det olämpliga i detta utskick till Svenska Golfförbundet och att kommunikation bör ske i deras eget namn.

Christian Jakobsson

Klubbdirektör