Vinterträning Senior

Vintern är en väldigt bra tid att jobba med sin svingteknik och detaljer i puttningen för att komma förberedd inför våren. Här på Halmstad Golfklubb har vi bra lokaler för att köra gruppträning i mindre grupper, om 3-4 personer. Vi tränar under 6 veckor, en timme per gång vilket ger oss tid att ge varje spelare individuell feedback.

Screening
Vid första tillfället samlas vi i klubbens gym där vi tillsammans med Jonathan Hammarsten gör en individuell screening. Det vi tittar på är saker som direkt påverkar din sving. Vi gör en biodynamisk mätning samt ett rörlighetstest. Dessa mätningar ger oss tränare en bra bild av dina förutsättningar att genomföra en optimal rörelse i förhållande till dina nuvarande förutsättningar.
Under vintern kommer sedan Jonathan erbjuda både gruppass och individuellt anpassade program för de som känner att man parallellt till golfträningen vill utveckla den fysiska förmågan.

Sving
Träningen sker utomhus på rangen. I vår fina svingstudio och i båset bredvid har vi möjlighet att på ett pedagogiskt vis följa din utveckling både visuellt och genom siffror. Vi tar hjälp av kameror och svinganalysprogram samt launchmonitorn för att få en klar bild av sving och bollflykt.

Putt
I konferensavdelningen har vi 6 hål som ger oss fina möjligheter att jobba på grunderna i puttningen. Vi tar hjälp av olika hjälpmedel för att ge oss feedback under träningen.

Priset är 1350kr/person och faktureras

Anmälan sker genom att trycka på respektive länk nedan.
Du skickas då vidare till Proplanner där du kan logga in med ditt Golf-id och vanliga lösen.

Vecka 45-50, sista anmälan 30 oktober
Kurs 1 Tisdagar kl 10-11 med Henrik Staff, Anmäl dig HÄR
Kurs 2 Tisdagar kl 11-12 med Henrik Staff, Anmäl dig HÄR
Kurs 3 Tisdagar kl 12-13 med Henrik Staff, Anmäl dig HÄR
Kurs 4 Torsdagar kl 10-11 med Katarina Michols, Anmäl dig HÄR (Första tillfället v45 flyttat till kl 13-14)
Kurs 5 Torsdagar kl 11-12 med Katarina Michols, Anmäl dig HÄR
Kurs 6 Torsdagar kl 12-13 med Katarina Michols, Anmäl dig HÄR

Vecka 5-11 (ej v8), sista anmälan 14 januari
Kurs 7 Tisdagar kl 10-11 med Henrik Staff, Anmäl dig HÄR
Kurs 8 Tisdagar kl 11-12 med Henrik Staff, Anmäl dig HÄR
Kurs 9 Tisdagar kl 12-13 med Henrik Staff, Anmäl dig HÄR
Kurs 10 Torsdagar kl 10-11 med Katarina Michols, Anmäl dig HÄR (Första tillfället v5 flyttat till kl 13-14)
Kurs 11 Torsdagar kl 11-12 med Katarina Michols, Anmäl dig HÄR
Kurs 12 Torsdagar kl 12-13 med Katarina Michols, Anmäl dig HÄR

Kursplan under 6 veckorskursen
1. Screening i gymmet (bekväma kläder)
2. Sving (varma kläder)
3. Putt (inomhus)
4. Sving (varma kläder)
5. Putt (inomhus)
6. Sving (varma kläder)

Vid frågor kontakta någon av tränarna!

Henrik Staff 0708-584154 / henrik.staff@hgk.se
Katarina Michols 0709-781875 / katarina.michols@hgk.se