Tävlingar

Här presenterar vi alla tävlingar och aktiviteter i damkommitténs regi.

Hej alla damer !

Nu sitter anmälan till Båstadmatchen uppe på anslagstavlan i damrummet.

Onsdagen 29 maj ska vi spela 18 hål på norra banan , start från 9:30.

Chris Svensson från damkommitten "håller i det" och behöver sju spelare till samt gärna några reserver.

Välkommen att skriva upp ditt namn på lappen! Du bjuds på kaffe & fralla samt lunch och du får hjälpa till att försvara silverbägaren vi tog hem i Båstad förra året.

Årets Elvira / Doris är i gång och har spelat två omgångar. 30 april var det 24 damer som deltog.

I Elvira vann Gun Larsson A-klassen 70 slag , Birgitta Södergren B-klassen på 72 slag.

Årets första Doris vanns av Britt Holgersson 17 poäng.

Varmt välkommen att vara med på tisdagarna !

Du får spela med vem du vill och när du vill under dagen!!

Mer info står under fliken Elvira / Doris till höger

Det är också dags att fundera på vem du vill bjuda in till :

Sjöholms ELON Flygstaden Ladies Invitation som i år spelas på norra banan, söndagen 16 juni

mer info under fliken till höger , inbjudan kommer senare.

På denna sidas högerspalt kan ni se våra olika aktiviteterna i år samt gällande datum.

Notera i era kalendrar !

Gå  med i vår facebookgrupp: Halmstad Golfklubbs Damer, så får du se nyheter m.m .

Hoppas vi ses !!

/ Damkommittén