Tävlingar

Här presenterar vi alla tävlingar och aktiviteter i damkommitténs regi.

Hej alla damer i det härliga sommarvädret !

Tisdag 10 juli  spelades 11:e omgången av  Elvira / Doris på norra/ södra banan.

Det var en fin sommardag, perfekt för golf när hela 42  damer var med och spelade 18 resp 9 hål.

Jättekul att så många var med och framför för allt att så många valt Doris som en trevlig golfrunda !

Läs mer under fliken Elvira/Doris RESULTAT  till höger.

Det var som vanligt en härlig fin golfdag när RUTHiga Emmas tävling ägde rum i torsdags.

De femton fyrmannalagen spelade poängbogey och de två bästa resultaten räknades.

Det var kul att prova en ny spelform och den uppskattades.

Kvällen blev en trevlig tillställning med mingel i klubbrummet och sen en god räkmacka i restaurangen .

Tack Karin för det fina prisbordet !

Nästa aktivitet är vår NATIONELLA DAMDAG söndagen 26 augusti  på norra banan,

Anmäl dig i god tid , norra banan brukar bli fulltecknad av utombys damer !!

Vi har beslutat att ändra datum för vår Höstavslutning till söndag eftermiddag

23 september.

Detta för att förhoppningsvis locka fler deltagare till att spela 9 hål golf samt delta i efterföljande middag och modevisning av Butiken på Landet, dagen sponsor.

Gå  med i vår facebookgrupp: Halmstad Golfklubbs Damer, så får du nyheter m.m .

Hoppas vi ses !!

/ Damkommittén