Tävlingar

Här presenterar vi alla tävlingar och aktiviteter i damkommitténs regi.

Hej alla damer !

LADIES INVITATION söndagen 16 juni, blev lyckat som vanligt med fullt startfält ;

59 par och en härlig söndag med perfekt golfväder.

Paret Elisabeth Haglund och Jan af Kleen vann på 39 poäng i en för övrigt mycket jämn resultatlista.

Som vanligt ställde Sjöholms ELON Flygstaden upp ett generöst prisbord och bjöd på ett härligt engagemang.

Hoppas vi ses igen 2020 på södra banan !!

SOMMARSLAGET  torsdagen 27 juni, var en ny typ av aktivitet . Ingen traditionell resultatlista men med  lite annat i form av goodiebag och överraskningar hoppades vi locka ert intresse att vara med.

Tyvärr blev det bara 23 par anmälda till poängbogeyn på södra med start från tre tees ; orange, röd och blå. Damerna som spelade tyckte det var en rolig spelform.

Endast 40 deltog i kvällens aktivitet . Vi började med mingel & bubbel och en representant från Mary Kay  gav oss en liten goodie bag samt visade sina produkter. Efter den goda räkmackan bjöds damerna  på ett närvarolotteri samt vinstdragning på scorekorten. Dessutom hade vi närmast flaggtävling på alla fyra korthålen.

När kvällen var slut gick damerna hem nöjda med dagen och tyckte det nya konceptet var lyckat.

Trots detta är det tveksamt om en Sommaraktivitet återkommer nästa år.

Det är mycket jobb för så få intresserade damer!!

Boka in söndagen 25 augusti och vår NATIONELLA DAMDAG på södra banan!!

EM Home står för fint presentbord och du får tillfälle att spela med andra trevliga damer !!

I augusti ska vi också hinna  spela två matcher :

LAHOLM  hemma lördagen 17 augusti och RYA borta torsdagen 22 augusti.

Anmälningslistor kommer att sättas upp i damrummet ca 14 dagar innan match.

Passa på att anmäl dig till en heldag med gratis golf, fika och lunch i trevligt sällskap !!

Först till kvarn !!

Årets Elvira/ Doris är redan  halvvägs  och har spelats 10 omgångar. Doris/ PB 9 hål lockar många starter, det är roligt !

Elvira på norra banan har tyvärr förhållandevis ganska få starter. Kanske blir det någon förändring till nästa år.

Varmt välkommen att vara med på tisdagarna !

Du får spela med vem du vill och när du vill under dagen!!

Mer info står under fliken Elvira / Doris till höger

På denna sidas högerspalt kan ni se våra olika aktiviteterna i år samt gällande datum.

Notera i era kalendrar !

Gå  med i vår facebookgrupp: Halmstad Golfklubbs Damer, så får du se nyheter m.m .

Hoppas vi ses !!

/ Damkommittén