Vårutflykten - 26 maj 2016

Hemliga utflykten torsdagen 26e maj blev en härlig dag på Vinbergs golfklubb.

21 förväntansfulla damer bordade bussen på Klubben ovetandes om dagens resmål ; Vinbergs GK.

Det blev ett tidigt fika stopp vid Eftra kyrka, då anade nog flera att det inte var så långt kvar till slutmålet..

Väl framme vid golfbanan lottade vi 7 st tre-bollar. Efter visst letande efter starthålen..(kanonstart) spelade vi en poängbogey i två klasser.

Restaurangen hade dukat upp till buffe´ som smakade väldigt gott efter dagens jobb på den fina banan och därefter hölls prisutdelning.

Lagtävlingen vanns av Gun Hagenberg, Birgitta von Olreich och Margareta Dworak.

A-klassen vanns av Margareta Dworak 39 poäng. Tvåa Josephine Svensson 36 p och trea Gun Hagenberg 36 p.

B-klassen vanns av Astrid Westerling 35 p, Britt-Marie Kågefors tvåa på 33 p och Gunilla Rössel trea på 33 p.

Vi hade även ett uppskattat lotteri där alla damer fick varsin lott.

Vi får inte glömma att gratulera Gun Hakenberg till Hole in One , 7e hålet 105 meter. Fantastiskt kul !

Ett nöjt gäng kunde under hemresan  se tillbaka på en härlig golfdag med fint väder, många härliga högljudda skratt och god buffe.

Tack alla glada damer för ni bidrog till en mycket trevlig Vårutflykt 2016.

Gittan och Lena

/ Damkommitten