Nyhetsbrev nr. 10 2018
Bästa medlemmar,
Våra banor är strålande kondition och jag kan verkligen rekommendera en runda särskilt nu vädret är något mer stabilt. Prognosen talar om sommartemperaturen hela nästa vecka och då blir ju förutsättningar ännu bättre. Nu har vi äntligen tagit bort lägesförbättring som en del av de tillfälliga lokala reglerna men det finns fortfarande områden som är mark under arbete. De senaste tillfälliga lokala reglerna hittar ni genom att klicka här.  

Det stora arbete som har skett ute på våra banor denna vecka är att vi har lagt om gräset på tee på hål 4 och hål 9 Norra banan. Anledningen till att vi har gjort detta är att dessa områden var hårt angripna av groblad och andra ogräs. Nu behöver de lite tid för att rota sig innan de kan tas i spel fullt ut. Detta innebär att det under helgen och i nästa vecka kommer spel ske från matta men från ordinarie längd för gul och röd tee. Det är inte tillåtet att slå från det nylagda gräset men det hoppas jag alla förstår.

Tyvärr måste jag fortsätta att påminna om att nedslagsmärken skall lagas. Hittar du inte ditt eller har missat greenen så tycker i alla fall jag att du ska laga ett på green. Ta gärna två när du ändå böjer på ryggen. Det är förvånadsvärt hur många man hittar om man bara letar lite.

Christian Jakobsson, klubbdirektör

Bendt BMW Cup
Den 26 – 27 maj är det dags för en av årets höjdpunkter i tävlingskalendern – Bendt BMW Cup. Tävlingen är en 2-manna bästboll poängbogey med cut efter första dagen och de 30 bästa lagen går vidare till söndagens finalspel. Första ronden spelas på Norra banan och rundan på Södra banan.

Startavgiften är 200 kr per par inkl. måltid för dem som kvalificerat sig till final. Tävlingsgreenfee 600 kr som gäller för båda rundorna i fall man går vidare.

På bilden ser ni 2017 års vinnare Jessica och Michael Broström.

Anmälan görs på Min Golf genom att klicka här eller i receptionen senast den 23 maj kl. 13.00.  

Pizza
Kristi Himmelsfärd

Italiensk Afton

Torsdagen den 10 maj är det Kristi Himmelsfärdsdag och det firar vi med en härlig italiensk afton. Det blir god Antipasti samt våra fräscha pizzor. Pris 245 kr.

Ring 035-32550 för att boka bord.

Kock sökes
Vi söker kockar för omgående anställning som vill bidra med sin positiva själ till att behålla och utveckla kvalitén på Sveriges bästa golfkrog.