Nyhetsbrev nr. 12 2019
Bästa medlemmar,
Balen på Hotel Tylösand den 6 juni

Sveriges Nationaldag den 6 juni innebär också att det är bal för Halmstads gymnasium på Hotel Tylösand. En festlig tillställning som alltid drar mycket folk till Tylösand. Detta innebär att det med största sannolikhet kommer bli trafikproblem för alla er som vill ta er till golfklubben. Tänk på att de första anländer till den röda mattan redan kl. 15.00 den 6 juni vilket säkerligen innebär trafikproblem redan från kl 14.00. Ska ni till golfklubben rekommenderar jag att ni väljer Frösakullsvägen - Tångvägen (förbi hål 17 Norra banan) istället för Tylösandsvägen. Detta gäller även när ni ska ta er från golfklubben eftersom de sista går in till balen kl. 18.30.

Tidbokning

Det fina vädret i kombination med två banor i mycket bra skick innebär att många vill spela golf detta veckoslut som för många är förlängt men det finns fortfarande lediga tider framför allt på söndag. Boka er starttid via Min Golf eller receptionen på 035-176800.

Vet ni att era starttider inte kommer utnyttjas så behöver dessa avbokas. Detta för att andra medlemmar ska få tillfälle att njuta av våra banor.

Synpunkter och förbättringsförslag

Vill du som medlem att klubben ska bli ännu bättre så kan du lämna dina förslag på vår hemsida. Klicka här - http://www.hgk.se/se/klubben/synpunkter-och-forbattringsforslag

Grattis!

Våra juniorer fortsätter att skörda framgångar. I helgen vann Hugo Stark tävlingen Slaget om Skåne som spelades på Sjöbo GK. I tjejklassen kom Elice Fredriksson på andra plats och Hanna Nilsson blev sexa.

Deras idoga träning har verkligen gett resultat.


Christian Jakobsson, Klubbdirektör

 

Midsommar
Program

Kl. 10.00
Samling för att klä stången. Om du själv vill plocka lite blommor att sätta i midsommarstången mottages detta tacksamt och ta gärna med egen sekatör. Efter att stången är klädd serveras kaffe och tårta till alla som varit med och hjälpt till!

Kl. 11.30 – 16.00
Klassik svensk midsommarbuffé i restaurangen.

Dagens husman finns som alternativ.

Boka gärna ert bord på tfn 035-325 50.

Kl. 15.00
Dansuppvisning Snöstorps Folkdanslag.

Kl. 15.30
Dans kring Midsommarstången vid klubbhuset med tillhörande lekar.

Varmt välkommen

Ladies Invitation