Bästa medlemmar,
Underbara banor

För alla er som har haft nöjet att njuta av våra banor så kan jag bara gratulera. De är av mycket fin kvalité, något som jag själv har fått uppleva under två fantastiska golfrundor i förra veckan. Det har varit en fröjd att bara röra sig ute på det klippta delarna även om ett och annat skogsbesök har hunnits med. Till och med så bra att undertecknad inte har funderat på resultatet i någon vidare utsträckning. I efterhand kan jag dock konstatera att förbättringspotentialen är större tidigare år men det gör mig i alla fall mer sugen på ytterligare golfrundor. Nästa tillfälle blir redan på söndag då årets prövning står för dörren – tävlingen M o W Kuylenstiernas Vpr Två generationer. Har ni anmält er ännu så finns det fortfarande många platser kvar i tävlingen. Ta chansen och spela med era barn eller föräldrar.

Nedslagsmärken och uppslagen torv

I år har skador på våra banor från nedslagsmärken och uppslagen torv inte varit lika märkbara som andra år. Mycket tack vare fint arbete av både ideella krafter och vår banpersonal men när speltrycket ökar kommer detta bli mer framträdande. Därför uppmanar jag alla att laga minst två nedslagsmärken per green och lägga tillbaka uppslagen torv.

Christian Jakobsson

  Anmäl er till Två generationer  
 
Midsommar 2019
Midsommar står för dörren och på fredag blir det självklart traditionsenligt firande även på klubben.

Vi börjar redan kl. 10.00 med att klä stången som kommer pryda golfklubben och precis som varje år kommer det att bli den bästa hittills. Ta gärna med barnen och upplev en underbar tradition.

Restaurangen serverar midsommarbuffé och eftersom det brukar bli fullt rekommenderar vi att ni bokar ert bord för fredagen.

Efter lite god mat är det dags dansuppvisning av Snöstorps Folkdanslag kl. 15.00 och självklart blir det även dans kring midsommarstången med tillhörande lekar.

Missa inte njuta av de svenska traditioner på Halmstad Golfklubb!

Program 21 juni

Kl. 10.00

Samling för att klä stången. Om du själv vill plocka lite blommor att sätta i midsommarstången mottages detta tacksamt och ta gärna med egen sekatör. Efter att stången är klädd serveras kaffe och tårta till alla som varit med och hjälpt till!

Kl. 11.30 – 16.00

Midsommarbuffé i restaurangen

Boka gärna bord eftersom det ofta blir fullt på tfn 035-325 50

Kl. 15.00

Dansuppvisning Snöstorps Folkdanslag till musik från våra spelmän.

Kl. 15.30

Dans kring Midsommarstången vid klubbhuset med tillhörande lekar

Varmt välkomna!

 

Damernas SOMMARHAPPENING 2019
 

 

  Anmäl dig här!