Nyhetsbrev nr. 14 2019
Anmälan till Tylösandsveckan
Vår populära tävlingsvecka, Tylösandsvecka, som spelas den 22 – 26 juli lockar alltid många tävlande och fulla startfält. Vi hoppas att det ska bli en härlig vecka med många positiva upplevelser för de över 1000 spelarna som ska prova sin lycka på golfbanorna.

Anmälan till tävlingar har från år till år varit krånglig och även gett upphov till en hel del tandagnissel. Vi försöker göra det så bra som möjligt och förbättra anmälningsproceduren varje år. Därför har vi gjort vissa förändringar inför årets anstormning av anmälningar.

Tidpunkten för första anmälan till tävlingarna har i år delats upp på olika dagar för att det ska bli så enkelt som möjligt och vi kommer endast tillåta anmälan via Min Golf och på plats. Alltså kommer ni inte kunna anmäla er per telefon den dagen anmälan öppnar.

Den 1 juli kl. 07.00 öppnar anmälan till tävlingarna Peak Performance Masters (22/7) och Hotel Tylösand Open (23/7) via Min Golf eller på plats i receptionen.

Den 2 juli kl. 07.00 öppnar anmälan till tävlingarna Volvo World Golf Challenge (24/7) och Dagmar Glemme Cup (25/7) via Min Golf eller på plats i receptionen.

Den 3 juli kl. 07.00 öppnar anmälan till tävlingen Restaurangens & Shopens Friendly Game via Min Golf eller på plats i receptionen.

Mer information om tävlingarna hittar du Min Golf, www.golf.se, eller genom att klicka här.

Betalning av tävlingsavgiften behöver inte ske vid anmälan men måste ske senast den 14 juli.

Gäster kan anmäla sig till tävlingarna två dagar efter

Varmt välkomna till härlig tävlingsvecka!

Christian Jakobsson

  Läs mer  
 
3-generationer
Den 7 juli spelas vår 3-generationstävling. Tävlingen är verkligen något unikt och som får golfen att sticka ut. Det är otroligt att se tre spelare från tre olika generationer tävla tillsammans ute på banorna. Missa inte detta unika tillfälle att spela ihop med barn och barnens barn eller förälder och förälderns förälder. För att få spela måste deltagarna vara tre generationer i rakt nedstigande led med minst grönt kort.

Tävlingen spelas som en Texas Scramble, slagtävling, över 18 hål på Södra banan med gemensam start kl. 08.30. Alla lagdeltagares utslag väljs sex gånger under rundan.

Anmäl er genom att klicka här.

Varmt välkomna!

Christian Jakobsson

  Anmälan