Nyhetsbrev nr. 16 2019
Bästa medlemmar,
Tylösandsveckan

För golfklubbens del är bra väder den bästa förutsättningen för en lyckad golfvecka och vi hade tur även i år. Många tyckte det kanske var lite för varmt men alla kämpade på. Av de 1157 startande i fem olika tävlingar hade många tur eller var det kanske skicklighet och kunde glädja sig åt fina priser. För andra var det bara glädje att få spela vår fina banor och det tycker jag är det bestående intrycket av årets Tylösandsvecka – glädje. Det gav mig i alla fall mycket energi och det härligt att få dela så positiva dagar med så många.

Stort tack till alla tävlingsponsorer: Peak Performance, Hotel Tylösand, Volvo (Rejmes Bil), Dagmar Glemme, Tylösands Golfshop och vår egen restaurang. Även tack till GolfJoy Travel som sponsrade med ett hole-in-one pris som tyvärr inte föll ut men kom till god nytta under festligheterna på fredagen då resan lottades ut. Kortare artiklar finns om alla tävlingar på vår hemsida, www.hgk.se.

Framför allt stort tack till alla som deltog och kämpade väl. Det kommer nya chanser nästa år under vecka 30 men det går självklart bra att tävla innan dess, se nedan.

Tack även till Tävlingskommittén och all personal för imponerande insatser under en intensiv vecka.

Kategoriändringar

Vill du inför nästa säsong ändra din medlemskategori så behöver du anmäla det till kansliet senast den 31 augusti.
 
Observera att ändring av kategori endast kan ske till sådan kategori för vilken du erlagt inträdesavgift. Alltså kan till exempel en vardagsmedlem inte förändra sin kategori till fullvärdig aktiv medlem i fall personen inte tidigare varit aktiv fullvärdig medlem.
 
Christian Jakobsson

 

Juniorernas 2G - 4 augusti
Nu är det dags att anmäla sig till en av sommarens höjdpunkter: Juniorernas 2 Generationstävling
Söndagen den 4 augusti spelas denna populära generationstävling på Södra banan.
Spelformen är 18 håls Greensome

Den ena spelaren måste vara junior (född 1998 eller senare) och den andra spelaren i paret måste vara 20 år äldre.

Startavgiften är 100 kr per person betalas vid anmälan!.

Tävlingsgreenfee är 400 kr per senior och 200 kr per junior.


I samband med start kan du anmäla dig till Halvapotten, kostnad 50kr.
Då är du med i en närmast hål tävling där den som är närmast hål på något av de fyra korthålen vinner halva potten. Vid Hole in One får man hela potten!

Allt överskott från tävlingen tillfaller juniorverksamheten

 

HGK Invitational
Välkommen som fullvärdig medlem i Halmstad Golfklubb att bjuda in en vän som är medlem i en annan klubb, till partävling på Norra banan – utan att din gäst betalar greenfee!

Vi spelar fyrboll poängbogey i två lika stora klasser med gemensam start på morgonen och middag efter spelet i restaurangen .

Startavgift 295kr/person.