Nyhetsbrev nr. 7 2018
Norra banan öppnar den 18 april!
Imorgon, den 11 april, öppnar Södra banan för säsongen och det verkar som det blir blandat väder de närmaste dagarna. Kalla nätter blandas med härliga tvåsiffriga temperaturer på dagarna när solen tittar fram.

Idag klipper vi bland annat fairway, tees och greener inför morgondagens öppning och hoppas att alla som har möjlighet tar chansen att spela årets första riktiga golfrunda.

Vänligen laga minst två nedslagsmärken per green och återlägg uppslagen torv så vi får en bra start på säsongen även avseende detta. Tänk på att banan kommer vara stängd vid frost och eventuella tider som påverkas kommer att tas bort.

Nu när våren har kommit så blir det även dags att öppna Norra banan som blir spelklar och öppnar den 18 april kl. 08.00. Banan är god kondition trots den relativt sena våren och vi hoppas att ni ser fram emot att få spela Norra inom kort.

Tyvärr fick vi ett läckage av hydraulolja på en våra greenklippare i slutet av förra säsongen. Detta påverkar greenerna på hål 2 – 15 på Norra banan och är väl synligt. Det kommer inte påverka spelet nämnvärt men ser tråkigt ut och kommer reparera sig själv med lite hjälp från oss.

Christian Jakobsson, klubbdirektör

After Work
Moules

Fredagen den 13:e är det dags för After Work igen och restaurangen serverar härliga musslor i olika tappningar tillsammans med pommes och aioli.

Boka bord på 035-32550!

Veckans husman

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk Alt. löksås och kokt potatis, lingon.

Onsdag

Pankopanerad kyckling med rostad paprikasås, friterad ostronskivling.

Torsdag

Kokt rimmad fläsklägg med rotmos och pepparrotssås.

Fredag

Baconkryddad pannbiff med pepparsås, rostade rotfrukter.

Lördag & Söndag

Boeuf Bourgignon på högrev med potatisstomp
eller
Halstrad lax med pepparrotshollandaise och sparris.

Veckans fisk:
Fisk-skaldjursgryta med svamp, broccoli, blomkål samt aioli.
(Serveras måndag-fredag, 105 kr, helgdag 125 kr)

Veckans vegetariska:
Vegetarisk lasagne med tomat-olivsallad.
(Serveras måndag-söndag, 105 kr.)
Rangekort
Nya bollar

Nu fyller vi på med nya Titleistbollar i systemet. Vänligen observera att vi inte längre tar mynt på rangen men det går bra att betala med betalkort, polletter eller rangekort.

Rangekonto
Du som tränar mycket tycker jag ska ha ett rangekonto, vilket ger dig 10-25% rabatt när du sätter in pengar. En annan stor fördel med kontot är om du tappar ditt kort så kan du bara spärra kontot så att pengarna inte försvinner. Ett konto kan kopplas till flera kort vilket kan vara bra för familjer. Är du intresserad så kontaktar du receptionen så hjälper de dig!

Vårerbjudande Rangekonto fram till 6 maj
Sätt in 500kr på ditt rangekonto och få 600kr att slå för.
Sätt in 1000kr på ditt rangekonto och får 1300kr att slå för.

Årskort på rangen ”slå så mycket du vill”
1995kr och gäller kalenderår.
Kontakta receptionen så hjälper de dig!
Kortet är personligt och bollar får inte delas ut till andra personer. Vid missbruk av detta upphör årskortet att gälla.

Nedan kan du köpa ditt egna rangekort. Vi registrerar köpet på ditt existerande konto eller skapar nytt för dig. Rangekortet får du vid ditt första besök på Halmstad Golfklubb om du skulle behöva det.

  Köp ditt rangekort här!  
 
Padelbanan är öppen!
Nu är det även säsong för padel och vår bana är öppen för säsongen!

Boka er tid via Min Golf, www.golf.se, eller via receptionen. Genom Min Golf erhåller ni även passerkod för att kunna öppna banan. Koden återfinns under köpinformation när ni betalar för er tid och byts med jämna mellanrum.


  Bokningsöversikt