Nyhetsbrev nr. 8 2019
Bästa medlemmar,
Fantastisk påsk!

Vilken underbar långhelg vi bjöds på och jag tror aldrig så mycket lovord över banorna har förmedlats till mig så här tidigt på säsongen. Jag hoppas att så många som möjligt verkligen njöt och att det blir många flera sådana här dagar. För banornas del önskar jag faktiskt lite regn just nu eftersom det är väldigt torrt i våra marker men det kommer säkert förr än man anar.

Jag återkommer nu till ett alltför kärt ämne i mina nyhetsbrev nämligen nedslagsmärken och uppslagna torvor. Försök att laga minst två nedslagsmärken per green och lägg tillbaka din uppslagna torv. Det gör att vi alla får bättre golfbanor under hela säsongen.

De nya reglerna snabbar på spelet men tänk på att ni alltid ska ta ur flaggan innan ni plockar upp bollen ur hålet annars riskerar ni att skada hålkanterna.

Under den senaste tiden har jag fått många kommentarer om att dörrstopparna på dörrarna till bagbodarna saknas. Vi har under en längre tid haft problem med att skadedjur angriper golfbagarna i skåpen och trots stora insatser med skadedjursbekämpning har vi inte kommit till rätta med problemet. En anledningarna är att dörrarna inte stängdes till bagbodarna av de som nyttjar dem. Därför har vi tagit bort dörrstopparna och nu är dörrarna för det mesta stängda och skadedjuren får det svårare. Jag förstår att det blir mer problematiskt att få ut sin bag men samtidigt var vi tvungna att göra något åt problemet.

Missa inte Shopens stora testdag på lördag! Boka er tid för personlig utprovning på 035-30976

Christian Jakobsson

Sportringen Puma Tour 28 april
På söndag spelas årets första juniortävling på Södra och Norra banan. Tävlingen är öppen för alla juniorer med handicap 54 och lägre. Klass A, B, C spelar 18 hål och klass D spelar 9 hål.

Ett perfekt sätt för alla juniorer att spela tävling och Sportringen sponsrar med fina priser!

Välkomna med era anmälningar.

  Anmäl er genom att klicka här!  
 
Tylösands Golfshops stora testdag!