Nyhetsbrev nr. 9 2019
Bästa medlemmar,
Efter sol kommer regn

I helgen fick vi stora välbehövliga regnmängder över Tylösand. Det var väldigt bra för våra golfbanor men mycket sämre för alla som ville spela golf. Trots de dåliga förutsättningar presterades det ändå stor golf under Sportringen Puma Tour första deltävlingen som spelades på söndagen. Havanna Torstensson noterades för 55 slag netto eller 53 poäng. Ett helt underbart bra resultat och en kraftig sänkning av handicapet med 6,8 slag. Även David Skantz och Marcus Davidsson presterade fina ronder, vilket gav dem varsin seger i respektive klass.

Tidbokningssystemet, ett klargörande

Utöver att du får ha ditt golf-id inbokat fyra (4) gånger på södra och fyra (4) gånger på norra, får du som medlem boka ytterligare tid för spel inom de två närmaste dagarna.

Dvs. att denna regel endast gäller för inbokning av ditt golf-id på ytterligare tid som är inom de två nästkommande dagarna. Har du redan en tid bokad inom de två närmaste dagarna kan du inte boka ytterligare tid längre fram än så.

Regeln finns till för att fylla upp de obokade tider som finns kvar inom de två närmaste dagarna.

Restaurangen

Tyvärr har vi haft svårt att rekrytera kockarna som är nödvändig för att vår restaurang ska fungera på ett bra sätt och kunna erbjuda den service samt kvalité som vi eftersträvar. Restaurangbranschen lider av ett stort behov av kockar i hela landet och detta är ett  problem hos många krögare idag. Vi tar tacksamt emot alla tips för att vi ska kunna rekrytera fler.

Vi jobbar för att lösa den uppkomna situationen men eventuellt kommer vi att behöva bregränsa öppettider samt utbud under säsongen. 


Nedslagsmärken och torvor

Ni har säkert tröttnat på att läsa dessa rader och jag har tröttnat på att skriva dem. Vår banpersonal gör varje dag sitt yttersta för att vi ska få så fina spelytor som möjligt och vi som golfare kommer varje dag för att förstöra dem lite. För vår egen del bör vi dock tänka till och göra vad vi kan för att de ska fortsätta vara så bra som de är.

Därför fortsätter jag mitt eviga mantra - Laga minst två nedslagsmärken per green och lägg tillbaka din uppslagna torva!

Christian Jakobsson

Erbjudande från Galvin Green och Tylösands Golfshop
På Torsdag den 2 maj mellan 10.00- 16.00 har vi vår säljare Ola Magnusson från Galvin Green.

Galvin Green är i särklass ett av de bästa varumärken inom regn och vind.

Nu har ni chansen att få köpa ur hela årets sortiment.

Vi lämnar 15% rabatt på hela deras sortiment.

Köper ni ett helt regnställ så får ni även en Gore-Tex keps på köpet värde 450 kr.

Regn och vind finns i junior, dam och herr.

Välkomna in och testa!