Anmälan Vinterträning Junior 2020/2021

Vinterträningen vänder sig till dig som är juniormedlem i HGK och har hcp 54 eller lägre. Träningen pågår under 14 veckor, v. 45-50, v. 3-6 och v. 9-12. Innehållet i träningen kommer att bestå av golf och fys. Eventuellt kommer vi även att ha innebandy men vi återkommer om och när detta i så fall blir av.

Träningen är uppdelad i grupperna Vinterträning Junior och Vinterträning Tävlingsaktiva Juniorer.

VINTERTRÄNING JUNIOR 
Är gruppen för dig som spelar och tävlar på klubbnivå. Gruppindelningen sker efter ålder och kunskap.
Golfträningen är 1 timme per vecka och kommer att ligga på torsdagar mellan kl. 16.30–19.30. Träningen genomförs på HGK och vi blandar utomhusträning på rangen med puttning och slagträning  inomhus. Golfträningen leds av Henrik, Daniel och Katarina.
Fysträningen är 50 min per gång på måndagar, kl. 16.45–19.45. Träningen sker i HGKs Gym under ledning av Jonathan Hammarsten.

VINTERTRÄNING TÄVLINGSAKTIVA JUNIORER 
Är gruppen för dig som under 2020 tävlat aktivt på Hallandstouren, Teen Tour First, Teen Tour Future, Teen Tour Elite eller JMI.
Golfträningen är på söndagsförmiddagar och leds av Henrik, Daniel och Katarina. Vi blandar utomhusträning på rangen med puttning inomhus.
Fysträningen är 50 min per gång på onsdagar mellan, kl. 16.45–19.45. Träningen sker i HGKs Gym under ledning av Jonathan Hammarsten.

Kostnaden för golfträningen är 900 kr och ni som valt att vara med på golfen kan välja att köpa till fysträningen för 500 kr. Notera att man inte kan välja enbart fysträning. Träningsavgiften faktureras. När vi fått in anmälningarna så delar vi in er i grupper och skickar ut exakta träningstider.

Anmäl dig senast den 19/10!

Gör din anmälan