Driving range

Vår målsättning är att erbjuda bra och varierande träningsområden med högsta kvalité. På rangen finns möjligheten att slå från båda sidor med ett total antal av ca 45 mattor. I anslutning till respektive sida finns bollautomater som tar såväl betalkort, polletter och bollkort. Polletterna hanteras i receptionen eller i shopen. På ”baksidan” av rangen, har du som bara vill träna, möjlighet att parkera din bil bredvid maskinhallarna. Infart i detta område får endast ske efter kl 15.00 på vardagar samt på helger.

Rangekonto
Du som tränar mycket tycker jag ska ha ett rangekonto, vilket ger dig 20% i rabatt när du sätter in pengar. En annan stor fördel med kontot är om du tappar ditt kort så kan du bara spärra kontot så att pengarna inte försvinner. Ett konto kan kopplas till flera kort vilket kan vara bra för familjer. Är du intresserad så kontaktar du receptionen så hjälper de dig!

Medlemserbjudande

Sätt in minst 500 kr på ditt rangekort och få 20 % mer på kortet!

VISA/MASTERCARD
Du kan betala med kort då våra maskiner har Nayax-anslutna enheter. Du stoppar in kortet i underkant på den gula enheten och låter kortet sitta till bollarna kommit ut.  30 kr 40 bollar

Pris Pollett:
30 kr 40 bollar
Finns att köpa i shopen och receptionen.

Årskort på rangen ”slå så mycket du vill”
2 495 kr och gäller kalenderår.
Kontakta receptionen så hjälper de dig!
Kortet är personligt och bollar får inte delas ut till andra personer. Vid missbruk av detta upphör årskortet att gälla.

Öppettider
Rangen är öppen dygnet runt med undantag för söndag kväll till måndag morgon då den renplockas och klipps.