Besök vår restaurang

Golfbanor av toppklass, gudomlig mat och gott sällskap. Halmstad Golfklubb har allt. I klubbhuset i Tylösand finns restaurangen för alla årstider. Lagom till sitt 75-årsjubileum utsågs den anrika restaurangen till ”Årets Golfkrog”.

Golfrestaurangen är något av hjärtat i den sociala miljön i HGK:s fashionabla klubbhus. Här finns plats för alla, golfare och andra gäster, som vill umgås, äta och dricka gott i en trivsam,
avslappnad och sportig miljö. Halmstad Golfklubb har inte bara två av Sveriges populäraste och bästa golfbanor utan bedriver även en högklassig restaurang med skön atmosfär och bästa tänkbara service.
Förutom den välrenommerade restaurangen med bar och sällskapsutrymmen finns det bland annat tillgång till två inbjudande terrasser med vacker vy över banorna, liksom konferenslokaler för grupper om 8 till 80 personer. Restaurangen tillhandahåller även
catering för alla tillfällen.


Jag Kenneth Andersson, krögare, kock och sommelier, och mina skickliga medarbetare hälsar alla gäster hjärtligt välkomna till restaurangen på Halmstad Golfklubb.

Kontakt

Halmstad Golfklubb Restaurangen, Golfbanevägen, 30273 Halmstad

Tfn: 035-32550

E-post: restaurangen@hgk.se