Kioskpersonal KÄLLAN

Halmstad Golfklubb är en av Sveriges största och äldsta golfklubbar med över 3000 medlemmar beläget i vackra Tylösand. Vår klubb är en av de mest välbesökta i landet och förutom två golfbanor driver vi en omfattande och framstående restaurangrörelse som förutom medlemmar även servar våra många gäster. Förutom daglig service bedrivs också en konferensverksamhet och vi används även för bröllop, festarrangemang samt andra sammanslutningar.

Vi strävar mot att erbjuda våra medlemmar och gäster den bästa möjliga golfupplevelsen i landet och detta inkluderar självklart också vår restaurang. 2012 – 2015 utsågs restaurangen till Årets Golfkrog av föreningen Svenska Krögare.

Källan är vår lilla mysiga kiosk på hål 9 på Norra banan och ligger mitt ute i skogen. Där bereder och serverar vi diverse smörgåsar, wraps, korv och  tillhörande produkter till golfare som passerar efter 9 hål. Vi söker dig som vill och kan arbeta på egen hand i denna rofyllda miljö.

Som ansvarig kommer du att starta upp verksamheten så fort säsongen drar igång i Mars-April. Din schemalagda arbetstid kommer i huvudsak att vara Måndag-Fredag varje vecka. Egenskaper som vi gärna ser hos dig är stresstålighet, arbetsmoral och att klara av att arbeta på egen hand. Att få våra golfare att känna sig välkomna är självklart då vi alltid sätter gästen i fokus!

Körkort är en fördel.

Tjänsten är heltid

Tycker du att det känns som att det är dig vi söker? Det hoppas vi och ser fram emot din ansökan!

Om du har några frågor kontakta Bo Broberg, broberg.bo@telia.com, eller ring 070-8901130

Ansökan skickas till restaurangen@hgk.se