Kioskansvarig Träffpunkten

Halmstad Golfklubb är en av Sveriges största och äldsta golfklubbar med över 3000 medlemmar beläget i vackra Tylösand. Vår klubb är en av de mest välbesökta i landet och förutom två golfbanor driver vi en omfattande och framstående restaurangrörelse som förutom medlemmar även servar våra många gäster. Förutom daglig service bedrivs också en konferensverksamhet och vi används även för bröllop, festarrangemang samt andra sammanslutningar.

Vi strävar mot att erbjuda våra medlemmar och gäster den bästa möjliga golfupplevelsen i landet och detta inkluderar självklart också vår restaurang. 2012 – 2015 utsågs restaurangen till Årets Golfkrog av föreningen Svenska Krögare.

Träffpunkten är vår servering som ligger i anslutning till klubbhuset och ombesörjer service för såväl golfaren som övriga gäster.

I Träffpunkten bereder och serverar vi diverse smörgåsar, wraps, korv mm samt även ett begränsat sortiment av öl/vin/sprit. Vi söker dig som vill och kan arbeta på egen hand i denna ofta fartfyllda miljö.

Som ansvarig kommer du att starta upp verksamheten så fort säsongen drar igång i Mars-April (beror på vädret). Fram tills skolorna slutar i Juni samt börjar i Augusti så kommer ditt arbete vara Måndag-Fredag varje vecka, och sommarveckorna kan även visst helgarbete att förekomma. Egenskaper som vi gärna ser hos dig är stresstålighet, arbetsmoral och att klara av att arbeta på egen hand. Att få våra gäster att känna sig välkomna är självklart då vi alltid sätter gästen i fokus!

Tjänsten är heltid

Tycker du att det känns som att det är dig vi söker? Det hoppas vi och ser fram emot din ansökan!

Om du har några frågor kontakta restaurangchef Kenneth Andersson, kenneth.andersson@hgk.se, eller ring 072-180 29 90

Ansökan skickas till kenneth.andersson@hgk.se