Årsavgifter 2023

I år kommer det bli en förändring gällande betalning av din årsavgift till Halmstad Golfklubb. Hela golf-Sverige går över till en modernare IT-miljö och Halmstad Golfklubb är självklart en del i denna resa.

Betalning via Min Golf

Årsavgifterna kommer inte längre att faktureras via en faktura per mail eller post, utan alla avgifter (medlems-, spel-, kö- och träningsavgifter mfl.) kommer läggas upp som avgifter i Min Golf.
Dvs. att du kommer INTE få någon faktura skickad till dig, varken via mail eller post.

Förändringen innebär att ditt medlemskap aktiveras direkt vid betalning, vilket i sin tur innebär att du tex. ej kommer kunna boka tider om du inte betalat och därmed inte aktiverat din avgift.

En annan stor fördel är att du enkelt själv kommer kunna ta ut ditt kvitto från Min Golf för friskvårdsbidrag.

Läs mer via länken för komplett information om betalningsvillkor, vanliga frågor och svar mm.

 

 

 

OBS!
Betalning sker ENDAST VIA MIN GOLF, dvs. inga betalningar ska ske direkt till Halmstad Golfklubb som tidigare via bankgiro, kontoöverföringar eller klubbens swish.

Tips och fallgropar

Väljer du att betala mot faktura ska du vara medveten om att det är Swedbank Pay som hanterar detta, inte golfklubben. detta alternativ så uppstår ett skuldförhållande mellan dig och Swedbank Pay. Förfallodagen för detta alternativ är 14 dagar från att du har valt det. Alltså väljer du faktura alternativet den 5 december förfaller fakturan den 19 december.

MoreGolf Mastercard
Genom att teckna dig för MoreGolf Mastercard kan du enkelt dela upp årsavgiften på 6 eller 12 månader. Det tillkommer dock en månadsavgift på 29 kr om du väljer detta alternativet.

Swish
Väljer du att betala via Swish är det mycket viktigt att du gör detta genom Min Golf och inte till klubben direkt. Annars kommer din betalning inte registreras och ditt medlemskap inte aktiveras.

Christian Jakobsson
Klubbdirektör

Kommentarer

Fler artiklar