Donera en golfboll

Vinn priser genom DP World Golf Boll Container!

DP World, titelpartner till DP World Tour och global logistikexperten, har skapat en unik fraktcontainer som ska resa till olika Tour-evenemang och samla in begagnade och oönskade golfbollar I slutet av säsongen kommer varje samlad boll att fördelas till organisationer som kämpar för gräsrotsgolf, för att växa spelet globalt och inspirera nästa generation Tour-stjärnor.

Denna vecka kommer svenska golffans att kunna besöka containern och donera sina golfbollar på Volvo Car Scandinavian Mixed, som äger rum på Halmstad Golfklubb från 9-12 juni.

Fans som donerar golfbollar till containern kommer att delta i en tävling för en chans att vinna unika priser, inklusive en uppsättning Callaway golfklubbor eller en VIP-resa till DP World Tour Championship i Dubai 2023. Deltagarna kommer att ombedas att donera till containern, som ligger bredvid utställningsenheterna, under evenemangets fanbys öppettider, från 8:00-18:00.

Den 20 fots containern är utrustad med DP World's Track & Trace-teknik, vilket gör att DP World kan peka ut sin plats och följa sin resa överallt i världen. Samma teknik gör att DP World kunder kan få realtidsuppdateringar om var deras varor finns, förbättrar effektivitet och minskar kostnader.

Daniel van Otterdijk, DP World's Chief Communications Officer, sade:
"Från grafit i klubbar till fröet som används för att odla banor fairways och greener, golf är ett globalt spel som drivs av smarta end-to-end supply chain lösningar. Genom vårt samarbete med DP World Tour är vi stolta över att utnyttja kraften i vårt globala logistiknätverk för att stödja sporten på gräsrotsnivå. ”

Läs mer via nedan länk.


Kommentarer

Fler artiklar