Gödsling 2023

Vi är en härlig grupp som delar samma intresse - Golf. Vi älskar alla att spela, tävla och träna golf. Det blir mycket tid som läggs på att bli bättre och i Sverige säsongen är ganska kort vilket gör att den blir väldigt intensiv. Det är inte heller gratis att åka runt och tävla. Vi hoppas att ni vill vara med och stötta oss i vår satsning.

Bor du i Halmstad, beställ en gödning via vår hemsidan så sköter vi hela jobbet!

Om du normalt brukar göda din gräsmatta så kan vi nu erbjuda er hjälp med detta. Elit- o Juniorkommittén köper in högkvalitativ gödning genom klubbens inköpskanaler vilket ger en förmånlig prisbild. Alla intäkter från projektet tillfaller oss spelare.

Enkelt och smidigt!

Vi kommer vid lämpligt väder utföra arbetet och du behöver inte vara hemma, när jobbet är gjort lägger vi en lapp i din brevlåda.

Vi erbjuder vårgödning samt vår- och sommargödning. Vårgödningen utförs i månadsskiftet april/maj och sommargödningen utförs i juli om vädret tillåter annars i augusti.

Vårgödning: 750 kronor

Vår- och Sommargödning: 1350 kronor 

(Har du en gräsmatta över 1000m2 tillkommer extra kostnad för gödning)

Sista datum för bokning av gödning är 6 Maj

Klicka här för att beställa!

Vilka vi är

Från vänster:

Kajsalotta Svarvar, 18 år

Till vardags studerar jag på Aspero Idrottsgymnasium i Halmstad (inrikting samhälle/beteende golf). Sen övrig tid satsar jag helhjärtat på golfen och vill nå den allra högsta nivån. Jag tävlar för tillfället på den högsta juniortouren i Sverige (TeenTour Elite) samt även LETAS. Jag spelar även en del internationella tävlingar på amatörnivå som jag hittills åkt med landslaget på.

Elice Fredriksson, 19 år

Jag studerar på Halmstad Högskola och går Elitmiljö vilket är en möjlighet att kombinera golfsatsningen med skolarbetet. Jag tävlar på LETAS nivå o Student Tour Series Series (den europeiska touren för oss på elitmiljön). 

Björn Rosengren, 25 år

Jag studerar på Halmstad Högskola och går Elitmiljö vilket är en möjlighet att kombinera golfsatsningen med skolarbetet. Jag tävlar på MoreGolf Mastercard Tour o Student Tour Series (den europeiska touren för oss på elitmiljön). 

Hugo Stark, 19 år

Jag studerar på Halmstad Högskola och går Elitmiljö vilket är en möjlighet att kombinera golfsatsningen med skolarbetet. Jag tävlar på MoreGolf Mastercard Tour o Student Tour Series (den europeiska touren för oss på elitmiljön).

Hanna Nilsson, 20 år.

Jag studerar på Halmstad Högskola och går Elitmiljö vilket är en möjlighet att kombinera golfsatsningen med skolarbetet. Jag tävlar på LETAS nivå & Student Tour Series (den europeiska touren för oss på elitmiljön). 

Kommentarer

Fler artiklar