Korven 5 Säsong 81

I Korven har vi deltagare från 50 år och uppåt här syns Lars Aronsson, som får representera den äldre delen av spelarna, i den klassiska bunkern på 6:an Södra. Troligen ett lätt par som följd.

Korven var tillbaka på Södra i tisdags, där kom 100 st. Korvgolfare som gjorde upp om den tredje delsegern i årets upplaga.

Vinnaren av omgången blev Sven-Arne Johansson 41 p. Därefter kom hela sex man på 40 p i ordning, Cai Arkå, Mauritz Nilsson, Ingemar Johansson, Tommy Holgersson, Bo Olofsson och Yngve Borg!

Alla pristagarna gick under eller på sina HCP, våra resultat sträcker sig från 41 till 22 och för pris krävs 36 p och 17 SHCP. Vi gratulerar alla pristagarna till de fina resultaten.

Vi har i stället för utlottning, att kommer man in som 34, 55 eller 89 får man korv!

Bästekorvgolfare efter tre omgångar är Mauritz Nilsson som leder på 56 poäng.

Vi spelar alla omgångar som poängbogey p.g.a. att vi inte tar in scorekorten (Corona) utan vi använder den HCP-justering som ni gjort i GIT efter den spelade omgången. Kom ihåg att göra uppdatering samma dag!

Priserna kan hämtas i receptionen – finns där på fredagen mellan 10:00 - 17:00 - ta med och visa upp ert scorekort och ni får ert pris! Vi vet att prisutdelning ligger något efter i tid men det beror på resultatredovisningen vi har valt under dessa speciella Coronatider, som vi har levt och lever under.

Med respekt för tävlingen ber vi Er att hämta eller på ett annat sätt meddela oss ni inte har möjlighet att ta del priset!

Ta del av allas scorer i filen Korven 5_2021 och Prislista 2021_ 5 på Korvens del av hemsidan - Omgångens resultat . Samt Årets korvgolfare: Korvgolfare2021_5

Observera nästa omgång är på tisdag 29/6 på Södra banan, som vanligt vi hälsar alla ”gentlemän” över femtio välkomna till spel om nästa korv! Vårt uppehåll beror på Halmstad Challenge by Padelpitch 2021 under MoreGolf Mastercard Tour!

Kommentarer

Fler artiklar